Який вигляд має перший законний чоловік Катерини Осадчої: серйозний бізнесмен, який не витримав конкуренції

Шлюб з Юрієм Горбуновим це не перші узаконені стосунки у житті Катерини, у юному віці вона вже була заміжня та саме своєму першому чоловікові Осадча й народила сина Іллю.

Катерина вперше серйозно закохалася у свої 18 років, тоді Катерина була Юна та все сприймала дуже серйозно. Тому, коли дівчина познайомилась із чоловіком, який старший від неї на 15 років, звісно, його впевненість та серйозність у кожному слові, підкорили Осадчу. Тож, закохалася Катерина швидко і через велике почуття пішла під вінець з бізнесменом і народним депутатом Олегом Поліщуком.

Перше весілля Каті Осадчої

З самого початку у парі не відчувалась така велика різниця у віці, але згодом, коли Катерина почала розуміти закони життя та розвиватися – саме вік став перепоною для будування щасливого шлюбу.

Варто нагадати, що на той момент Катерина була успішною моделлю, але мріяла потрапити на телебачення. Так і сталося, але успіх Катерини та її професійний розвиток підкосив Олега. Якщо спочатку чоловік підтримував молоду дружину в її починаннях, то згодом йому набридло, що Каті майже не буває вдома.

Перший шлюб Каті Осадчої

Попри те, що у пари через рік спільного життя народився син Ілля, тріщина у їхніх стосунках з’явилась дуже швидко та з інших причин. Жоден не був готовий поступатися, тому, шлюб розпався за взаємним бажанням, адже обом тоді спільне життя давалося складно. Катя вважає, що вони просто втратили з Олегом вміння та бажання розуміти один одного, саме через це й розійшлися.

Перший чоловік Каті Осадчої

Та зараз Катерина абсолютно спокійно спілкується з колишнім через вже дорослого сина. Вони разом вирішують долю Іллі та дуже піклуються про нього. До того ж тепер у кожного своє життя, тож, не має жодних причин для сварок чи непорозумінь.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".