Де і як живе Лідія Таран після переїзду з України: залишила Доманського, київську квартиру і тепер у Франції

Незмінна ведуча ТСН новини на каналі 1+1 Лідія Таран вимушена була повністю змінити своє життя та обрати нову країну для життя. Рішення не з простих, але саме воно принесло до життя Таран нових фарб.

Лідія Таран цього року святкувала своє 45-річчя – ювілей, але святкуванням це, звісно, складно назвати, адже Лідія опинилась у цей день за кордоном, та ще й не за власної волі. Через активні бойові дії, ведуча була зобов’язана надати своїй донці безпечну атмосферу. Тому жінка разом з донькою вирушила у Францію.

Лідія Таран у Франції

Саме там Ліда почала своє нове життя. По-перше, нова країна – нові пригоди. Оскільки мови Таран не знає, а лише вивчає її, тому непорозуміння з місцевими, звісно виникали. Але над цією проблемою і Лідія, і Василина вже працюють. До речі, Ліда й сама дуже здивована, що донька швидко адаптувалася й розуміє майже весь матеріал, якому її навчають у коледжі чисто французькою мовою.

Дочку Лідія влаштувала у місцевий коледж, а сама, на диво, вступила до університету, але куди саме, Таран поки не розповідає, єдине, що вона сказала, що ця освіта допоможе жінці розвиватися у журналістиці. Тож, подивимося. Але нині ведуча не пішла остаточно з команди ТСН, а стала кореспондентом у Франції. Тож, улюблена робота у Ліди залишилась і нові можливості також є, а це не може не тішити. Тому, поки що Ліда живе ніби-то на дві країни.

Лідія Таран у своїй квартирі в Києві

В Києві у Таран залишилась квартира, яку вона відносно нещодавно придбала, але, у травні 2022 року у дім Ліди прилетіла ракета, тому, звісно поки що не може йти мова про повернення додому. Адже небезпека насправді все ще велика. Тим паче судячи з новин instagram, у Ліди все складається досить добре, робота, навчання, дочка поруч і головне, немає жодної небезпеки для життя.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".