Свято буде: Катерина Осадча показала, як наряджає ялинку разом з дітьми та зірковим чоловіком Горбуновим

Певно, кожна родина у світі не може обійтися без спільного вечора, у який вони наряджають ялинку разом та створюють для діточок магічну та святкову атмосферу.

Зіркові родини не виняток з правила і вони також як і всі інші мають діточок, тому, наряджання святкової ялинки – це традиція всюди. Тож, цього разу ми розповімо про родину Каті Осадчої та Юрія Горбунова. Відомо, що у пари 2-є маленьких синів Ваня та Даня, які живуть разом з ними. А от старший син Ілля від першого шлюбу, живе за кордоном, тому що там він навчається і живе.

Отже, Катя вирішила показати на своїй сторінці instagram, як вони з дітьми та чоловіком наряджають ялинку, це була по-справжньому магічна атмосфера, яка може панувати у кожній домівці лише раз на рік – напередодні Нового року.

Тож, Катерина розповіла, що завдяки тому, що у День Святого Миколая вони вирішили нарядити ялинку, змогли повернутися до “мирного життя” та забути про війну на кілька годин. Також родина змогла об’єднатися, тому що зараз Катя зайнята своїм волонтерським проєктом “Знайти своїх”. А Юрій тим часом відроджує український кінематограф. Тому, він зараз пропадає на зйомках фільму “Скажені сусіди-2”.

Так, виходить, що родина останнім часом не може постійно знаходитись разом, тому, можливість нарядити новорічну ялинку разом – це неймовірна можливість для всієї родини побути разом і насолодитися не тільки один одним та часом зі своїми малюками, яким зараз дуже потрібна увага та піклування батьків.

Катя Осадча показала, яка в її родини ялинка цього року
Катя Осадча показала, яка в її родини ялинка цього року

Тож, ялинка вийшла у родини цього року натуральна і вона прикрашена дуже просто. Жовта гірлянда, зірочка на верхівці та іграшки у золотому кольорі. Тепер у домі Осадчої та Горбунова справжня зимова казка, ялинка, вогники та дитячий щасливий сміх, який робить цю атмосферу ще святковішою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".