Дзідзьо залишив колишню дружину Славію в Україні та поїхав за кордон: заради кого співак покинув все?

Відомий український виконавець Михайло Хома, який прославився в Україні під псевдонімом Дзідзьо, вийшов на зв'язок з Праги та розповів про свою місію.

Після початку війни більшість українців вкрай болісно реагує на виїзд чоловіків-знаменитостей з України. Втім, за 10 місяців динаміка таких поїздок сильно змінилася і тепер артисти вельми часто вибираються за кордон. Мета даних подорожей однозначна — збір коштів на благодійних заходах, які рушать на фронт або, наприклад, дітям.

Дзідзьо вийшов на зв’язок з Праги

Дзідзьо відгуляв весілля
Дзідзьо вийшов на зв’язок з Праги

Відомий український виконавець Дзідзьо також опинився серед тих виконавців, які вирушили у Європу, аби надати допомогу своїм співвітчизникам.

Нещодавно Михайло оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до своїх підписників, в якому пояснив, навіщо виступав у Празі і заради кого. Мова йде саме про фронт: знаменитість натякнув, що відправить хлопцям дещо дуже важливе. Втім, саму форму допомоги він не вказав.

Зазначимо, що Хома був на сцені не один, адже його супроводжували Олександр Пономарьов, Ольга Цибульська та інші артисти, яким він подякував публічно.

Нагадуємо, що колишня дружина артиста Ярослава Притула, яка відома під псевдонімом Славія, на даний момент знаходиться в Україні і також активно бере участь у боротьбі за незалежність. Екс-подружжя підтримує зв’язок, однак навіть натяку на воз’єднання немає.

Зокрема співак зізнається, що намагаються допомогти колишній у творчості, адже шоу-бізнес часом буває дуже жорстоким та непередбачуваним. Тому Ярослава має можливість попросити у Дзідзьо пораду. Ба більше, подейкують, що у обидвох є нові стосунки, про які можливо стане відомо після війни.

Схожі статті