Діти є, а батька приховують: Алла Мазур, Світлана Лобода та інші артистки, хто народив від таємних чоловіків

Деякі артисти настільки уникають того, щоб інформація стосовно їх особистого життя розповсюджувалася серед широкої публіки, що навіть приховують ім'я своїх обранців, від яких народили дітей. Хто з українських знаменитостей народив від таємних чоловіків?

Як відомо, народження дітей, це процес, у якому беруть участь двоє. У кожної дитини є мама і батько. Але деякі українські знаменитості так ретельно приховують справжнє ім’я рідного батька своїх дітей, що ні публіці, ні журналістам й досі не вдалося розвідати, ким є ці таємні чоловіки та чому їх ім’я тримають у найсуворішому секреті.

Алла Мазур

Алла Мазур з сином Артемом від таємного чоловіка
Алла Мазур з сином Артемом від таємного чоловіка

Українська телеведуча каналу ТСН Алла Мазур взагалі намагається уникати запитань щодо її особистого життя та не ділиться жодними подробицями стосовно чоловіків у своєму житті. Знаменитість має 14-річного сина Артема і впродовж всього часу принципово не видала ім’я його рідного батька, попри усі зусилля ЗМІ дізнатися хоч щось. Фанати підозрюють, що Мазур має стосунки з колегою або з кимось з керівництва каналу, тому тримає це в таємниці, аби уникнути зайвих пліток.

Світлана Лобода

Молодша донька Світлани Лободи Тільда
Молодша донька Світлани Лободи Тільда

Популярна співачка Світлана Лобода у свої 40 років має двох доньок. Першу дитину артистка народила від хореографа Андрія Оніщака, який має сценічний псевдонім Цар. Співачка намагається огородити сім’ю від допитливих очей та навіть ще рік після народження не показувала публіці доньку Євангеліну. Але після народження другої доньки Світлана взагалі відмовилася називати ім’я рідного батька дівчинки. Шанувальники вважали татом Тільди німецького співака Тілля Ліндеманна, оскільки тоді зірки тісно спілкувалися. Але Лобода спростувала ці чутки, так і не зізнавшися, хто є її обранцем.

Надія Мейхер

Старший син віагрянки Надії Мейхер
Старший син віагрянки Надії Мейхер

Екс-учасниця відомого гурту “ВІА Гра” мама трьох дітей. Двох доньок співачка народила від свого чоловіка Михайла Уружумцева, з яким була у шлюбі з 2014 року. Але у 2002 році виконавиця народила сина, а ім’я батька дитини приховувала багато років. Лише у 2017 році Надія зізналася, що рідним татом її дитини є чоловік, на ім’я Олександр. Вони випадково познайомилися і серйозних стосунків заводити не планувати, але віагрянка зізнається, що без вагань залишила дитину коли завагітніла та дуже цього хотіла.

Схожі статті