Поп-діва Тіна Кароль показала, з ким відсвяткувала Різдво закордоном: юний кулінар, схожий на Євгена Огіра

Зимові свята це відмінний привід возз'єднатися з родиною за одним столом, щоб провести ці теплі моменти разом. Особливо, якщо до цього рідних людей розділяла відстань. Саме це і зробила відома співачка Тіна Кароль, приїхавши до сина у Лондон, щоб відсвяткувати разом Різдво.

Історія кохання поп-діви Тіни Кароль розпочалася ще в далекому 2008 році, коли вона вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра, з яким робочі стосунки переросли у службовий роман.

Пара відсвяткувала весілля двічі: одна церемонія таємно відбулася на Мальдівах, а інша — в Києві. Також подружжя взяло шлюб і перед Богом, обвінчавшись в Києво-Печерській лаврі. Щастя тривало недовго — ідилію зруйнував страшний онкологічний діагноз Євгена Огіра, з яким він дуже тяжко та довго боровся. Все ж рак виявися сильнішим, та в 2013 році Тіна стала вдовою.

Щаслива родина Тіни Кароль

Але у співачки залишилась одна втіха — синочок Веніамін, який народився у шлюбі з Євгеном в 2008 році. Зараз хлопцю вже 14 років, він мешкає в Лондон, де навчається в елітному коледжі. Він вільно володіє англійською, займається карате та, як і зіркова матуся, захоплюється музикою. Не забуває Веніамін і українське коріння, адже 25 грудня разом з Тіною Кароль відсвяткував Різдво.

Тіна Кароль з сином готували вечерю на Різдво

Матуся спеціально відклала всі закордонні виступи та роботу над власним благодійним фондом, навідавшись до сина, щоб провести час разом в це велике свято. Вечір у родинному колі Тіна та Веніамін провели за вечерею, яку самостійно приготували. Саме такими моментами виконавиця поділилась із підписниками у своїх Інстаґрам-сторіз.

Веніамін приготував салат

Окрасою різдвяного застілля стала апетитна запечена курка із золотистою скоринкою, приготовлена власноруч мамою і сином. Також Веніамін виконував дуже кропітку роботу, нарізаючи салат, як справжній професіонал.

Син Тіни Кароль виріс справжнім красенем

А ще співачка показала, яким виріс її маленький скромний Веня. Хлопець вже набагато вищий за неї та напрочуд схожий на батька Євгена Огіра. До порівняння Кароль додала фотографію маленького Веніаміна у шкільній формі, в бейсболці та з підручником.
Дійсно, зараз хлопець перетворився на білого лебедя – справжнього чоловіка, опору для такої тендітної та маленької Тіни.

Схожі статті