Засиділась у Нідерландах: Слава Камінська з дітьми поїхала шукати новорічний настрій у Німеччину

Слава відома українська співачка, яка досить активно поводить себе в соціальних мережах, постійно привертаючи до себе увагу скандальними заявами.

Від початку повномасштабної війни Камінська забрала дітей та поїхала жити у Нідерланди, але весь цей час вона не давала забути про себе українцям, аби не втратити своєї популярності. Оскільки сама ж артистка зізнавалась, що після розпаду “НеАнгели”, її популярність стала не такою. Тож, виходить, всі витівки Слави були направлені на підняття власних рейтингів.

Жінка має досить складний характер, але каже, що це лише з тими, хто до неї ставиться погано. Тому, іноді Слава буває різка у своїх висловлюваннях і деколи не контролює слова. Тож, нещодавно співачка потрапила у скандал через звинувачення про “гарне відсиджування за кордоном” Але це абсолютно нормально, оскільки зараз багато жінок виїхали за межі України вимушено, через безпеку дітей.

Тож, весь цей час, тобто, майже 10 місяців Камінська жила у Нідерландах, а тепер, перед новорічними святами разом з сестрою та своїми дітьми вирішила поїхати у Німеччину в пошуках новорічного настрою.

“Сьогодні із сестрою та дітьми приїхали за новорічним настроєм до Німеччини. Антидепресанти вже не радують, вирішила періодично міняти картинку, раптом допоможе” – написала Слава.

До речі артистка певно вирішила підняти новорічний настрій не тільки зміною країни, а ще й різдвяним образом. Артистка одягла зелені брюки та бейсболку, біле худі та червону курточку. Отже, одяг вже святковий, залишилось тільки настрій відшукати й тоді свята будуть вдалими.

Цього разу заява Слави обійшлась без скандалу та критики. І це чудово, оскільки не засудженою за свої дії та слова Камінська залишається рідко.

Схожі статті