Влад Яма відростив довгу світлу шевелюру, зробив жіночний чубчик і показав результат з Америки: “Серйозно”

Знаменитий український хореограф Влад Яма постійно дивує своїх шанувальників різноманітними фото з еміграції. На цей раз зірка вирішив пригадати про своє перевтілення на українському телебаченні.

За довгу кар’єру Влада Ями на телебаченні шанувальники звикли до того, що він майже не змінює свого стилю. Кожного телевізійного сезону фанати очікують, що Влад з’явиться перед камерами із ідеально блискучою лисиною, елегантним стилем в одязі і легкою щетиною.

Влад Яма відростив довгу світлу шевелюру

Влад Яма згадав про Україну
Влад Яма відростив довгу світлу шевелюру

Так, завдяки участі у “Танцях з зірками” знаменитості неодноразово випадав шанс спробувати себе в інших ролях. Так як у зірки немає волосся на голові, стилісти придумували різноманітні образи для хореографа, і один виглядав цікавішим за другий.

Наприклад, не так давно Влад публічно пригадав, як з’явився перед глядачами в образі імовірно Алли Пугачової. Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому постав з довгим світлим волоссям, чубчиком, яскравим макіяжем та у блискучий елегантній сукні.

Влад Яма відростив довгу світлу шевелюру

До речі, також можна знайти схожість між хореографом та всесвітньовідомою виконавицею Кончітою Вурст.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні хореограф забрав свою дружину та єдиного сина і евакуювався за кордон. Через декілька місяців після 24 лютого стало відомо, що Влад разом зі своєю родиною знаходиться у Сполучених Штатах Америки, де кожного року проводить тривалі канікули. За час тимчасової еміграції Влад активно брав участь у різноманітних благодійних заходах, мета яких — збір коштів на благодійність. Майже усі гроші грушами на допомогу українським воїнам та громадянам. Також зірка дає онлайн-уроки з хореографії та фітнесу, чим підтримує свій фінансовий стан за кордоном.

Схожі статті