Хто з зірок крім Ніни Матвієнко та Даші Астаф’євої залицялись до Залужного: дружині конкуренцію не складуть

Валерій Залужний від початку повномасштабної війни, яку безжально розпочала росія в Україні, став справжнім героєм для кожного жителя країни, адже від нього залежить хід боротьби за нашу волю. Тому, багато українок намагаються подякувати йому різними способами.

Певно кожен свідомий українець, який стежить за подіями та щодня скролить новини – знає своїх героїв в обличчя та при нагоді висловив би всі слова подяки та захоплення, які є всередині. А жінки сприймають всю інформацію більш емоційно, тож, наприклад Даша Астаф’єва та Ніна Матвієнко вирішили звернутися до Залужного.

Ніна Матвієнко

Нещодавно народна артистка України  Ніна Митрофанівна Матвієнко не стрималась і зізналась Залужному у своїх почуттях. Жінка щодня дивиться звернення Валерія та не простила жодного виступу Головнокомандувача ЗСУ. Саме через свою шалену вдячність, артистка вирішила записати відеозвернення для нього і дуже зворушила чоловіка своїми словами.

“Любий Валерій Федоровичу. Я пишатися вами та дуже люблю. Передивляюся кожну сторінку, де є ви зі своїми висловлюваннями, не знаю чому, але для мене ви стали близькою людиною. Якби я була молодшою, я б залюбки вийшла б за вас заміж. За вашу мудрість, за любов до Батьківщини. Вклоняюся вам, бережи вас Боженька” – висловила та такий текст Матвієнко.

Та на диво, Валерій знайшли час аби відповісти Ніні Митрофанівні й подякувати за таку щирість та прихильність.

“Ніно Митрофаніано, мені надприємно, дякую вам за таку підтримку. Ви для нас підтримка, і саме таких як ви, ми й захищаємо, тримайтеся” – відповів Головнокомандуючий ЗСУ.

Та Матвієнко не єдина відома жінка, яка надіслала слова подяки генералові. Так, в один з вечорів співачка, волонтер та модель Даша Астаф’єва також вирішила записати для Залужного відеозвернення зі словами подяки.

Даша Астаф’єва

У своєму зверненні артистка розповіла, як сильно вона дякує чоловікові за захист та за його щоденну працю, яка йде на користь кожному українцю. Та й Астаф’єва не соромиться того, що у момент запису відео, вона трохи випила з родиною, але таким чином вона виявилась ще щирішою у словах для генерала.

Також до публічної подяки Залужному приєдналась і Леся Нікітюк, яка згадала про Валерія у рядках своєї пісні з нагоди визволення Херсону.

Схожі статті