Колишнього Доофєєвої Дантеса підозрюють у захопленні чоловіками, а не Кацуріною: “Він різносторонній”

Володимир Дантес останній рік досі є однією з найобговорюваніших осіб в українському шоу-бізнесі, оскільки його особисте життя стало дуже публічним та обговорюваним після розлучення з Дорофєєвою.

Вже кілька місяців Володя має стосунки з Дашею Кацуріною, через що дуже сильно підпадає під критику, оскільки дівчина є колишньою його друга, який, тепер, живе з Надею. Цікавий любовний чотирикутник досі бентежить шанувальників та дивує їх. Оскільки сперше всі думали, що це піар, але згодом стосунки між Надею та Мішею виявилися правдою, а ще пізніше і Володимир зізнався, що він відчуває закоханість до Даші.

Ніби-то вже весь розподіл пар є очевидним та й варто припинити обговорювати цю тему, але днями мережею почала ширитися інформація про нетрадиційну орієнтацію Дантеса. А все пішло з невинного інтерв’ю тарологині Людмили Хомутовської Славі Дьоміну. Там жінка вирішила розповісти, що артист може проявляти інтерес і до чоловіків.

Здавалося б, як це можливо, якщо він 10 років був разом з Дорофєєвою, а тепер зустрічається з Кацуріною, але карти кажуть дещо інше.

“Він насправді різної орієнтації. Я можу сказати по цій четвірці, що з одного боку, це може бути традиційна людина, яка кохає тільки жінок,  а з іншого боку зовсім ні. Тож,  він різносторонній” – Розповіла Людмила.

Та самого Володю ця інформація не розлютила, тому, він досить спокійно відповів на такі новини про свою орієнтацію та свій смак.

“Якщо ви мене вважаєте представником ЛГБТ, я скажу вам, А я готовий! Просто ця публіка завжди “рухає” таких людей вперед і вони завжди своїх підтримують. Любіть себе насамперед і не звертайте уваги на те, хто кого любить” – відповів Вова.

Тож, з його слів можна зрозуміти, що йому неприємні такі думки на свою адресу, але й злості чи виправдання у його відповіді немає, це свідчить про те, що артист не сприймає це на власний рахунок.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.