Алекс Топольський ошелешив переможницю “Холостяка-12” Катю Лозовицьку планами на дітей: “Хлопчика і дівчинку”

Алекс Топольський став головним героєм останнього сезону найромантичнішого шоу "Холостяк", де йому пощастило зустріти та розпізнати своє справжнє кохання. А тепер, він думає про родину.

Топольський прийшов на проєкт за коханням, чистим, справжнім та міцним. Через те, що чоловік хотів бачили поряд лише українку. Отже, він був налаштований на щирість та відвертість. Тобто, заради того, щоб завоювати серце українського американця, варто було просто бути собою і не вдавати з себе гарну картинку, яка б демонструвала дівчат у кращому світі, ніж це є реально.

Алекс та Катя

Тож, так, шлях Алекса був досить не простий, звісно, на перший етапах у нього очі розбігалися від різноманітності та яскравості дівчат. Але все ж таки перший погляд часто не збігається з тим, що насправді за людина з тобою тут і зараз. Тому, усі ті, дівчата, до яких Алекс не мав довіри, поїхали додому та не змогли підкорити серце холостяка.

Насправді ж сезон вийшов цікавим та напруженим, оскільки всі дівчата в будинку були різні, зі своїм характером, звичками, поведінкою. Між ними постійно палав вогонь, тому що чоловік один, а дівчат багато, тож, звісно, в таких умовах кожна хоче бути кращою.

Алекс та Катя

Але серед усіх, Алексу варто обрати лише одну, і свій фінальний вибір він вже зробив. Гарно все обдумавши, своєю долею Топольский назвав Катерину Лозовицьку. Дівчина закохана в Алекса, так само як і він. А для чоловіка найвищий показник кохання – це бажати дітей від своєї обраниці.

Так, днями Топольський вирішив поспілкуватися з шанувальниками та відповісти на їхнє питання. Одне з них стосувалося саме поповнення в родині. Тож, Алекс відповів, що він хоче двох, хлопчика та дівчинку.

Алекс дав відповідь щодо дітей

Виходить Лозовицькій потрібно серйозно готуватися до створення родини та народження двох діточок. Катя, звісно, здивована, але готова, оскільки на проєкті вона вже неодноразово говорила, що створити сім’ю для неї зараз є найважливішим в житті.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.