Злата Огнєвіч втратить дар мови. Переможець Холостячки-2 Задворний наважився на пірсинг: “Прокололи”

Переможець романтичного шоу "Холостячка-2" Андрій Задворний наважився на пірсинг вух та показав результат. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Після закінчення зйомок романтичного шоу “Холостячка-2” Андрій Задворний почав активно спілкуватися зі своєю аудиторією на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Варто відмітити, що з тих пір його зовнішність зазнала серйозних змін. Наприклад, Андрій змінив зачіску, а також відростив собі бороду.

Андрій Задворний наважився на пірсинг

Андрій Задворний
Андрій Задворний наважився на пірсинг

Бізнесмен пообіцяв своїм шанувальникам, що не буде голитися аж до тих пір, поки Україна не переможе у повномасштабні війні. До речі, 2022-го чоловік здебільшого займався волонтерством та активно збирав гроші на автівки для воїнів.

На нові проекти зірка час не знаходив, але натомість активно спілкувався з Дмитром Шевченко та іншими учасниками шоу. Підприємець знайшов нове кохання, про яке поки говорить неохоче, а також часто з’являється у компанії своєї дочки Кіри. Наприклад, нещодавно любов до своєї спадкоємиці наштовхнула його на думку про пірсинг.

Зірка відвів дочку до майстра, щоб проколоти їй вуха, і вирішив сам зробити собі прокол. Відтепер шанувальники будуть бачити Андрія з сережкою.

Андрій Задворний наважився на пірсинг

Нагадуємо, що після перемоги на проєкті Андрій зустрічався зі Златою Огнєвіч всього близько місяця, після чого прийняв рішення її покинути. Співачка до останнього не очікувала на такий результат. Згодом бізнесмен зізнався, що зрозумів, нібито в нього не було почуттів до артистки. Мовляв, на шоу він закохався, але потім зрозумів, що все закінчилося. Злата була вражена таким перебігом подій і охоче поділилася власним розчаруванням з аудиторією.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.