Бейонсе запозичила епатажний образ в української Суперблондинки Олі Полякової: “Було діло” (ФОТО)

Оля Полякова відома та досить епатажна українська співачка, яка, іноді заворожує своїми образами та, як, виявилось, не тільки в межах України, а ще й зауордрнних зірок підштвхує на повтори своїх образів.

Полякова не рідко дивує публіку своїми образами та своєю поведінкою, оскільки має не аби який характер і ніколи не мовчить. Також, вже відомо, що Оля не сприймає на свою адресу слова ні, воно лише розпалює в ній вогонь, аби дійти до мети. Тому, звісно всі риси характеру відображаються у вбраннях, зачісках та макіяжі.

У далекому 2015 році у Полякової відбувся сольний концерт, з яким, вона в першу чергу виступила у Києві, а далі відправилась у тур по Україні. Тоді ще співачка була прихильницею яскравих образів з кокошниками, які й зробили Олю особливою та незабутньою артисткою українського шоу-бізнесу.

Оля Полякова на коні

На концерті було багато танцювальних номерів, а також 8 розкішних образів з кокошниками, і всі вони були різними, а один з них був дзеркальний. Навіть важко уявити, як Оля на собі його втримала. Також, на шоу глядачі побачили піротехнічне, димове та світлове шоу, яке просто їх вразило. Але головною родзинкою шоу сала поява Полякової на коні. І цей кінь виявився не простим, а кришталевим та коштував цілих 5 тисяч доларів, уявіть собі.

Та звісно, зараз про це всі забули, але влітку 2022 року американська співачка Бейонсе відтворила забутий образ Полякової й також з’явилась на коні. Щоправда, не на сцені, а на фотосесії для нового альбому під назвою “Renaissance”.

Бейонсе на коні

Але жінка розповіла, що на цю ідею її надихнули колеги Мадонна та Леді Гага. Проте у мережі всі одноголосно кажуть, що артистка просто повторила образ української суперблондинки Олі Полякової, та навіть сама Оля зробила фотоколаж, яким поділилась на своїй сторінці в instagram.

Однакові образи зірок

Схожі статті