Без Задворного тільки краща: Злата Огнєвіч в образі Total Black розповіла, як живе в епіцентрі нинішніх подій

Співоча та чарівна, неймовірна, але, на жаль, поки одинока – Злата Огнєвіч поділилася, як живе зараз на тлі останніх новин та бореться зі стресом. Про що повідомила зірка? Розкажемо вже за мить. 

Так, зовсім нещодавно, Огнєвіч поділилася новим дописом у своєму Instagram, де розповіла про те, як їй вдається зберігати спокій та боротися зі стресом. Також порадила декілька способів, які їй в цьому допомагають.

Зірка зазначила, що ніколи так сильно не відчувала простір. Вона старається зберігати спокій, рівновагу. В цьому їй допомагають історії сильних людей.

“Я знаю, що я – також сильна людина. Але і тверді духом сумніваються, різниця лише в тому, щоб після сумлінь знайти сили для наступного кроку”, – пише Злата Огнєвіч.

Також ось декілька способів від Злати, як зберігати емоційну рівновагу та тверезе мислення: принципово не дивитися новини, щоб зберегти психіку; не знецінювати свої щирі емоції, які важливі просто зараз; підтримувати економіку країни, робити посильні внески; не забувати дарувати тепло рідним та близьким, цінуючи, кожен момент поряд.

Зазначимо, що на фото Злата Огнєвіч позує в розкішному чорному платті з вирізом на декольте. Співачка часто дивує своїх підписників гарними світлинами, де ті зазначають, що Андрій Задворний – переможець проєкту “Холостячка”, пошкодує кого втратив.

Нагадаємо, що історія цього кохання, після проєкту, закінчилася дуже швидко. Після одного місяця проживання разом, Андрій зазначив, що більше нічого не відчуває до Злати. Тому, серце Огнєвіч знову вільне.

Маємо надію, що зірка скоро зустріне того єдиного й стане по-справжньому щасливою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".