З’ясувалося, що Тіна Кароль народила і отримала привітання від Алли Пугачової та Юлії Тимошенко: народився син

18 листопада 2008 року на світ з'явився син відомої української співачки Тіни Кароль – Веніамін. Як привітали зірку з народженням первістка Алла Пугачова та Юлія Тимошенко? Що про це відомо? Читайте далі.

Привітати з довгоочікуваним народженням сина змогли багато зірок. Зокрема, в списку були й Примадонна російської естради Алла Пугачова та Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, що раніше Тіна Кароль була улюбленицею Алли Борисівни. Тому, коли та народила синочка – Пугачова привітала її особисто. А от Юлія Тимошенко зробила приємний жест зі свого боку, подарувавши, квіти співачці.

Чоловіка від якого Тіна Кароль народила Веніаміна звали Євген Огір. Така світла та щира історія кохання, на жаль, перервалася, у 2013 році – батька хлопчика не стало.

Зараз сину Тіни Кароль 13 років. Хлопчик навчається та займається своїм дозвіллям у Лондоні. Подейкують, що Тіна за навчання віддає близько мільйона гривень в рік. Відомо, що він дуже творчий. Грає на фортепіано, барабанах. Також має хист до фехтування та регбі.

Син Тіни Кароль живе в Лондоні
Син Тіни Кароль, який зараз в Лондоні

Син зіркової матусі старається приїжджати в Україну частіше, адже Тіна Кароль не хоче, щоб він забував рідну землю. Співачка, своєю чергою, теж нерідко відвідує сина за кордоном.

Нагадаємо, що таке незвичайне ім’я сину, Кароль з чоловіком обирали вдвох – це було спонтанно й, не читаючи, різних довідникових книг про його значення.

За довідником, ім’я Веніамін означає – “син коханої дружини”, або “коханий син” – це й не дивно, адже Тіна Кароль дуже палко кохала свого чоловіка та пообіцяла, що завжди його пам’ятатиме.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".