Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан після розставання із Заливаком побила посуд у ресторані: є фото

Анна Богдан стала учасницею 11-го сезону найромантичнішого шоу "Холостяк". Тоді головним героєм став Михайло Заливако, який підходив до вибору нареченої досить серйозно, оскільки він вже на той момент не хотів бути один.

На проєкті Анні довелося провести досить багато часу, аби вона змогла розкритися  та відчинити свою душу і серце Михайлові. Але їй єдиній вдалося настільки підкорити Заливако, що він закохався без пам’яті. Їхні побачення були досить яскравими та емоційними. Оскільки Аня стала єдиною дівчиною, яку Міша просто ночі викрадав з готелю та гуляв з нею.

Аня Богдан

Десь ще з середини проєкту глядачі розуміли, що саме Богдан стане переможницею, так і вийшло, і після проєкту Аня та Михайло почали будувати стосунки вже без камер, тому, вони вирішили жити разом і вже як родина будувати свої стосунки. Звісно, що були свої складнощі, оскільки був період притирання, і його пара також пройшла успішно.

Проте випробування під час війни Анна з Михайлом не витримали, тому, влітку 2022 року пара розійшлась. Тепер кожен живе своїм життям. Заливако займається волонтерством, а також заснував свій бренд одягу. А от Аня вирішила приділяти більше часу собі, вона займається акробатикою, ходить у зал та відпочиває на курортах. Також, дівчина багато часу проводить з подругами.

Але й судячи з кількості квітів, які дарують дівчині, прихильників їй вистачає і вона цього не приховує. Але вчора, у День святого Валентина, Анна показала свій похід у ресторан, де вона била посуд, а точніше тарілки.

Анна б’є посуд у ресторані

Напевно, якийсь таємний прихильник влаштував для дівчини таке побачення, аби вона змогла виплеснути свої емоції. Це загалом цікаво, адже в тебе є можливість уявити себе героїнею якогось гарячого фільму, наприклад іспанського.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.