Наступні учасники Холостяка: зірки, які не були одружені – Гарік Бірча, Ектор Хіменес-Браво та інші

Багато хто думає, що в українських зірок уже дуже злагоджено в усіх сферах життя, мовляв є успіх у кар'єрі та гроші – значить гарантована перемога в усьому.

Українські знаменитості дійсно надихають. Вони показують своїм шанувальникам і шанувальницям те, як іти до своєї мрії, як не здаватися та здобувати успіхів на роботі. Окрім цього, наші зірки ведуть здоровий спосіб життя, мають хобі та друзів, великі щасливі сім’ї. Та все-таки всі знаменитості теж люди – і попередні пункти не стосуються всіх і кожного. Хтось переживає складнощі на роботі, хтось перестав правильно харчуватись, від когось відвернулись друзі, а хтось так поринув у роботу, що поки що ще не встиг створити родину. Українські холостяки є і серед зірок нашого шоу-бізнесу.

Гарік Бірча

Актор, більше популярний, мабуть, серед шанувальників та шанувальниць, як Віталька. Це і не дивно, адже чоловік провів безліч часу на українських телеекранах у ролі чоловіка, який вже понад тридцять з гаком років живе з мамою, і якому аж ніяк не щастить у особистому житті. Та чи все гладенько не у Вітальки, а в Ігора Бірчі? Чоловік якось розповідав, що у особистому житті йому просто не щастить – він більше відданий кар’єрі, при чому від юних років.

Гарік Бірча
Гарік Бірча

Ектор Хіменес-Браво

Знаменитий український кулінар Ектор Хіменес-Браво у свій п’ятдесят один рік досі залишається холостяком. Та якщо він не одружений, це не означає, що не має дами серця. Чоловік часто показує світлини із загадковою незнайомкою, яка значно молодша за кулінара, проте судячи з усього, разом їм дуже добре.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Євген Клопотенко

Ще один популярний український кухар, який знаменитий своєю харизмою та талантом до створення кулінарних шедеврів, у свої тридцять шість ще жодного разу не був одружений. Тут історія складніша: чи є хтось у Клопотенка поки що не відомо.

Євген Клопотенко
Євген Клопотенко

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.