Віктор Павлік та його молода дружина Катя готуються знову стати батьками: яке ім’я пара обрала для донечки?

Молода дружина знаменитого українського музиканта Віктора Павліка Катерина повідомила, що вони обирають ім'я для дочки. Усі деталі в нашій статті.

Два роки тому молода дружина Віктора Павліка Катерина подарувала музиканту маленького сина. Ця подія стала дуже особливою у житті артиста, адже хлопчик з’явився після великої втрати: незадовго до цього Віктор Франкович поховав свого спадкоємця Павла.

Віктор Павлік із дружиною
Молода дружина Віктора Павліка обирає ім’я для майбутньої дочки

Зараз дружина зірки Репяхова активно веде особистий блог, в якому показує свій побут, життя маленького Павліка та розвиток власного бізнесу. У кадр також потрапляють абсолютно буденні та прості речі, через які проходить родина.

Молода дружина Віктора Павліка обирає ім’я для майбутньої дочки

Примітно, що аудиторія вже досить давно очікує на зізнання зіркової пари у тому, що вони планують ще одне поповнення.

Блогерка запевняє, що вони поки не збираються йти за другим малям. Втім, не так давно Катерина декілька разів відвідала пологовий будинок, а також почала цікавитися жіночими іменами для дівчат.

Молода дружина Віктора Павліка обирає ім’я для майбутньої дочки

Так, нещодавно зірка знову поділилася своїми думками стосовно підбору і мені для дівчинки. Відповідне відео з’явилося на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

У кадрі Віктор Франкович постав за столом у кафе. Музикант насолоджувався грибною юшкою. Тим часом Катерина запропонувала йому ім’я Стефанія, нащо Павлік відреагував не однозначно, починаючи шукати інші форми даного імені.

Судячи з усього, пара може і не очікує на дівчинку на даний момент, але точно готуються до її народження, адже займається цим питанням доволі активно. Примітно, що Катерина не поспішає зі своїми планами, які будувала після пологів, що може означати, що Катерина хоче зайнятися ними після народження другої дитини.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".