Соломія Вітвіцька відгуляла весілля у тайському стилі та показала розкішного нареченого: лисий і багатий

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька відгуляла розкішне весілля в тайському стилі та показала неймовірні кадри. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька має велику кількість друзів та приятелів. Після розлучення з чоловіком у журналістки була серйозна підтримка, адже її оточення не давало їй засумувати ні на секунду.

Соломія Вітвіцька відгуляла весілля

До речі, заміж нею Соломія була лише раз, з режисером Владом Кочатковим. Стосунки тривали 8 років і завершилося дуже мирно. Ба більше, після розриву Влад продовжив допомагати колишній дружині і навіть дарував їй букети квітів.

Але завдяки членству у світській спільноті Соломія має можливість відвідувати найдивовижніші, найзаможніші та найгучніші весілля сезонів. Свого часу теледіва навіть займалася світськими хроніками, але після 2014 року перейшла на інший формат.

Одним з таких весіль стало торжество Влада Дарвіна, яке було влаштовано у тайському стилі. Дрес-код був неймовірно жорстким. Тому телеведуча обрала червону сукню, як і Світлана Тарабарова, Наталія Могилевська та співачка Альоша

Соломія Вітвіцька відгуляла весілля

Поки гості були у чорному та червоному одязі, наречені потішили образами у скромному білому вбранні. У волоссі новоспеченої дружини замість фати милувалася біла орхідея.

Соломія Вітвіцька відгуляла весілля

Гостей також розважали незвичайними танцями, фаєр-шоу та іншими номерами. Невідомо, чи супроводжував красуню на весілля її чоловік, адже вже на той період часу в них мали відбуватися трансформації у стосунках, які і призвели до розлучення. Соломія Вітвіцька раніше розповідала, що за рік до офіційного розриву вони відвідували сімейного психотерапевта.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.