Ольга Полякова вперше за тривалий час показалася без зачіски та макіяжу: лежачи на ліжку перед зйомками

Ольга Полякова славна не тільки своїм талантом до співу та акторства, вона ще й дуже сильно слідкує за своєю зовнішністю й майже ніколи не показується без макіяжу.

Ольга Полякова – знаменита українська співачка, виконавиця багатьох популярних як в Україні, так і за кордоном пісень. Жінка відома не тільки своїм талантом, а ще й тим, як сильно Ольга слідкує за своєю зовнішністю. Вона неодноразово розповідала про те, які масажі робить та які процедури відвідує, аби якомога довше залишатися у чудовій формі.

Жінка зізнавалася: рідко виходить у сторіс на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм без фільтрів. Наразі не дуже готова показуватися прихильникам та прихильницям такою, яка є.

Хоча не так давно Ольга Полякова разом із Машею Єфросиніною у їхньому спільному ютуб-проєкті “Дорослі дівчата” виконавиця разом із подругою-телеведучою змила повністю макіяж.

А цього разу Ольга Полякова вийшла у сторіс повністю без зачіски та абсолютно без макіяжу. Жінка показала, як вона виглядає перед тим, як стати в кадр до зйомки.

Ольга Полякова перед зйомками
Ольга Полякова перед зйомками

Ольга Полякова часто раніше розповідала про той чудодійний макіяж, який підтягує її обличчя. Ось тут і в сторіс жінка показала, як хтось робить їй масаж перед тим, як співачка вийде до телекамер.

Ольга Полякова зізнавалась раніше, що іноді й сама робить цей масаж, проте майстер справляється з цим значно краще за неї, тому співачка повністю довіряється в цьому питанні масажистці, яку, до речі, Полякова відмітила на сторіс.

На це все із задоволенням подивилися палкі прихильники та прихильниці співачки, які неодноразово відзначали натуральну красу Ольги Полякової. Можливо, колись жінка почне виходити в ефір повністю без мейкапу, що зараз, до слова, дуже модно серед знаменитостей.

Українські зірки часто показуються в соціальних мережах такими, які вони є – без макіяжу та фільтрів. Це пропагує натуральність та поширює її важливість у маси.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".