Як після фіналу “Холостяка” змінилися переможниці Даша Ульянова, Анна Богдан і Катя Лозовицька (ФОТО)

Популярні переможниці відомого телевізійного шоу Холостяк активно продовжують вести свої соціальні мережі, чим дуже радують шанувальників та шанувальниць.

Телевізійне шоу Холостяк – мегапопулярне як в Україні, так і за кордоном. Дівчата, які приходять учасницями, стають відомими на всю країну, а кількість їхній підписників та підписниць у соціальних мережах сильно зростає. Саме тому неважко спостерігати за змінами в житті відомих учасниць усіх сезонів знаменитого телешоу. Що змінилось після перемоги у проєкті – читайте далі в матеріалі.

Даша Ульянова

Даша Ульянова – переможниця десятого сезону Холостяка. Жінка – відома модель та спортсменка. Попри всю досконалість Даші, телевізійна пара позустрічалася лише місяць після завершення зйомок телепроєкту, а потім розійшлася через різні погляди на стосунки. Даша зізнавалась, наскільки боляче їй було пережити цей розрив. Зараз вона працює моделлю, акторкою та телеведучою, активно розвиває свій блог.

Даша Ульянова
Даша Ульянова

Анна Богдан

Анна Богдан – переможниця одинадцятого сезону Холостяка. Пара – Анна Богдан та Михайло Заливака були разом впродовж року, навіть більше. Однак наприкінці літа 2022-го Анна та бізнесмен із Харкова Михайло розповіли про свій розрив, нічого не пояснили. Анна Богдан розповідала пізніше, як важко пережила цей розрив, проте нині вона має своє життя, а він – своє.

Анна Богдан
Анна Богдан

Катя Лозовицька

Переможницею 12 сезону стала Катерина Лозовицька. Вона – юристка та модель у одному флаконі. По завершенню шоу була цікава ситуація, адже всі думали, що переможе Саша Мудра. Попри все, стосунки Алекса Топольського та Катерини виявилися нетривалими: вони розійшлися ще до початку повномасштабної війни. Ініціаторкою, за її словами, виявилась Катерина, проте пізніше Алекс заперечив це і заявив, що ініціатором розриву був він.

Катя Лозовицька
Катя Лозовицька

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.