Дружина Романа Сасанчина розповіла, як познайомилася з переможцем “Голосу країни”: цей хлопець її не цікавив

Роман Сасанчин став неоднократним переможцем у талант-шоу "Голос країни", спочатку у дитинстві, а згодом хлопець вирішив взяти реванш та проявити себе і свій талант вже у свідомому віці. Але дві перемоги це не одна його заслуга.

Історія кохання Роми та Іванни не відразу почалась з позитивних моментів. У 2020 році вони обидва опинилися у спільній компанії друзів, але тоді Рома не сподобався Іванні як хлопець. Дівчина не розглядала його на роль свого обранця. Їй здавалося, що цей хлопець точно її не цікавить. Але почуття не приховаєш та всім відомо, що вони не підвладні людині. Тому згодом Іванна зрозуміла, що її перші думки були оманливими.

Роман та Іванна Сасанчин

Так, молоді люди почали спілкуватися і вже через 2-3 місяці вони почали жити разом у квартирі в Києві, яку Рома виграв у шоу “Голос країни”. Звісно, не завжди все було гладко, оскільки це стосунки, а вони ніколи не даються людям просто, тому що це величезна робота обох партнерів.

Щоправда, у Києві пара прожила не так довго, оскільки обидва хотіли повернутися у рідний Тернопіль, бо тоді якраз прийшов  карантин і в столиці молодим було важкувато. Тож, у травні 2021 році Рома вже зробив пропозицію своїй коханій. А 2 грудня того ж року закохані пов’язали себе тенетами шлюбу.

Рома та Іванна

Зараз молоде подружжя вже рік виховує свою донечку Елізу, яка подарувала їм багато щастя та з’єднала їх ще більше. А також минулого місяця молодята вирішили обвінчатися. Це рішення вони прийняли разом та дуже серйозно і довго над ним міркували, адже нині родини дуже часто розходяться, навіть ті, хто заручився небесним шлюбом.

Проте у Роми та Іванни все зараз добре, і це не може не тішити, тому що міцні родинні стосунки – це щастя для дитини. Тож, маленька принцеса Еліза росте у щасливій та дружній родині, де панує взаєморозуміння, кохання, довіра і турбота.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.