Ніяка вона не Вікторія Сміюха: яке справжнє ім’я при народженні має екс-солістка гурту “НеАнгели”?

Вікторія Сміюха – українська співачка, екс-солістка гурту "НеАнгели", зараз сольна виконавиця. Розглянемо цікаві факти із життя зірки та розкриємо справжнє ім'я талановитої дівчини. 

“НеАнгели” – український попгурт, який був створений 16 липня 2006 року. Незмінними виконавицями залишалися Вікторія Сміюха та Слава Камінська. У 2021 році гурт припинив свою діяльність. Зараз дівчата окремо ведуть свою сольну кар’єру та мають своїх прихильників.

Що відомо про життя Вікторії Сміюхи?

Народилася 3 грудня 1985 року в Харкові. Цікавим фактом є те, що справжнє ім’я співачки не Вікторія. Цей псевдонім придумав її продюсер Юрій Нікітін. Як виявилося, справжнє ім’я зірки – Катерина Сміюха. Всі рідні, близькі та друзі називають її тільки справжнім ім’ям.

Із самого дитинства захоплювалася музикою. Вона має унікальний низький голос, який часто плутали із чоловічим, проте це стало її родзинкою в подальшій кар’єрі. Закінчила університет культури та мистецтв за спеціальністю менеджера-культуролога. Після навчання, майбутня зірка зрозуміла, що бачить себе на сцені й хоче бути артисткою.

У 2006 році Юрій Нікітін оголосив кастинг нового жіночого гурту “НеАнгели”, куди запросив Катерину й та погодилася. Її кандидатуру він схвалив ще тоді, коли вона брала участь у проєкті “Шанс”. У 2013 році гурт вперше дав свій сольний концерт.

Вікторія Сміюха осоромилася на всю Україну
Гурт НеАнгели

У 2021 році Юрій Нікітін схвалив рішення припинити роботу дівчат в “НеАнгелах” та дати їм можливість піти в сольне плавання.

Наразі співачка заявила себе у світі українського шоу-бізнесу під псевдонімом “VIKTORIA”. В майбутньому хоче створити свій продюсерський центр та продюсувати інших талановитих виконавців.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".