Захур очей відвести не здатен: Камалія зробила модний чубчик як у американських моделей і показала результат

Найбагатша співачка України Камалія знову наважилася на експерименти з волоссям і на цей раз продемонструвала розкішний образ у стилі сучасних американських моделей.

Популярна українська співачка Камалія вже більше 20 років заміжня за британо-українським мільярдером пакистанського походження Мухаммадом Захуром. Початок 2023-го у зіркового подружжя розпочався саме з Батьківщини бізнесмена, де сімейство прийняли дуже тепло та гостинно.

Найбагатша співачка Камалія хоче присвятити пісню Захуру
Камалія зробила модний чубчик

Артистка не тільки активно давала концерти у пакистанських містах, але навіть створила композицію з східними мотивами, щоб підкорити свою нову аудиторію. І варто відмітити, що багатьом пакистанцям репертуар Камалії прийшовся до смаку.

Камалія зробила модний чубчик

Також артистка не зраджує своїй любові до моди і продовжує експериментувати з зачісками. Нещодавно героїня нашої статті вирішила пригадати, як виглядала рівно рік тому. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram сімейну фотографію, на якій постала з незвичною зачіскою.

Артистка зробила пишний та об’ємний чубчик, який зараз часто можна побачити на молодих американських моделях. Таке укладання вимагає неабияких зусиль, адже з чубчиком проводиться маса маніпуляцій, щоб він виглядав об’ємним і не втрачав свою форму впродовж дня. Але Камалії він неймовірно пасує і робить її образ більш молодіжним.

Образ зірка доповнила елегантною чорною сукнею-міді та вечірнім макіяжем. Захур як завжди виглядав максимально щасливим та гармонійним у колі улюблених дівчат.

Нагадуємо, що минулого року співачка евакуювалися до своєї сім’ї у Великобританії, хоча спочатку впевнено зустрічала усі незгоди у себе вдома разом з матір’ю. Наприкінці весни минулого року Камалія почала активно гастролювати.

Схожі статті