Тотальний білий: екс-дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва знову одягнена в оверсайз – нічого жіночного

Надя Дорофєєва – популярна українська співачка, яка входить до трендових музичних виконавців українського шоу-бізнесу. Цій зірці й буде присвячений наш матеріал.

Її пісні засідають навіть в найчерствішій душі, а погляд в кліпах здатен передати смуток, радість, кохання, відчай про теперішні події. Проте жити, творити, працювати та досягати вершин їй допомагає новий коханий Міша Кацурін.

В мережі почали обговорювати, що стиль артистки змінився й вона дуже любить носити речі Кацуріного, хоча насправді це не відповідає дійсності.

За останній рік всі зазнали змін. Наш світогляд, мрії, плани та навіть зовнішній вигляд все сприймається тепер по-іншому. Така трансформація не оминула й Надію Дорофєєву. Замість мінісуконь, ділових костюмів, взуття на підборах, зараз ми бачимо: довгі футболки, більші розмірами джинси та кросівки. Стиль оверсайз Дорофєєвій дуже подобається.

Нещодавно співачка поділилася новим відео у своєму Instagram, де танцювала під свій трек в тотальному білому образі: в довгому светрі, штанах, кепці. Все це досить гармонійно поєднується між собою. Доповнила образ красивою, великою, прозорою підвіскою.

“Вже скоро 9 млн на YouTube”, – поділилася Дорофєєва.

Нагадаємо, що спільна пісня з Мішею Кацуріним “Щоб не було” зараз тримає свої лідерські позиції в усіх музичних чатах.

Сторіз Надії Дорофєєвої в Instagram

2022 рік для співачки приніс повну зміну в її житті. Війна, нові реалії та складні обставини вплинули на кожного з нас. Стало відомо, що в березні того року Надія Дорофєєва та Володимир Дантес розлучилися. Натомість зараз в обох все добре.

Відомо, що Надя зустрічається з Мішею Кацуріним, а Володимир залицяється до Даші Кацуріної. Ось така цікава четвірка друзів просто помінялася місцями.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Схожі статті