“Я маю встигнути побачити дітей”. Джамалі викликали швидку за кордоном: лікарі не змогли нічого зробити

Знаменита українська співачка Джамала розповіла, що з нею сталося на концерті в Польщі. Усі деталі про стан здоров'я артистки дізнайтеся в нашій статті.

Ще декілька днів тому знаменита українська співачка Джамала брала участь у заході присвяченому Україні в Лондоні, а вже наступного дня опинилася в Польщі, де також мала виступати. Як з’ясувалося, перезавантажений графік дав про себе знати, і артистка перед виходом на сцену пережила справжню кризу.

Джамалі викликали швидку за кордоном

Джамалі викликали швидку за кордоном

Джамала розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що їй стало погано. Для виконавиці викликали швидку, але, на жаль, лікарі не змогли ніяким чином допомогти їй.

Врешті-решт, команда впоралася своїми силами. Одна з працівників знайшла вихід і перед виступом Сусанна більш-менш прийшла до тями.

Джамалі викликали швидку за кордоном

“Думала, як зібратися. Зрозуміла, що можу тільки лежати. Було погано… З’їла зранку сніданок в аеропорту. Лежала на унікальному дивані з коробок, іншого місця не було. Викликали швидку, вони приїхали. На жаль, допомогти не вдалось. Юлія, те, що я тобі сказала, що “я маю встигнути побачити дітей” скасовуємо, жива!”, — заявила Джамала.

Нагадуємо, що після піврічної розлуки зі своїми синами Джамалі вдалося перебратися разом з ними до Польщі. Тим часом її чоловік продовжує перебувати в Україні, підтримувати свій бізнес та займатися правозахисною діяльністю. Благовірний артистки вибирався за кордон лише раз разом зі своєю дружиною, у якості її супроводження. Мова йде про візит до Сполучених Штатів, коли Сусанна побачилася з Джо Байденом та іншими визначними американськими постатями. Втім, зараз родина бачиться набагато частіше, ніж це було минулого року.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".