Леся Нікітюк не відстає від модних тенденцій 2023 року та демонструє нову стрижку: плавний каскад і чубчик

Леся Нікітюк та сама відома жінка, за якою завжди стежать прихильниці та хочуть бути схожою на неї. Оскільки телеведуча завжди слідкує за модою та намагається не відставати від трендів.

Звісно, всі ті образи, які ми бачимо на Нікітюк у телевізорі – це робота стилістів, візажистів та перукарів. Тому у кадрі жінка виглядає неймовірно і без жодних недоліків. Але й у реальному житті поза камерами Леся ретельно слідкує за собою. Дівчина регулярно відвідує косметолога, масажиста, відвідує спортзал, робить спеціальні процедури, які підтягують тіло. Тож, за своєю фігурою та зовнішністю Леся слідкує.

Леся Нікітюк

Також це стосується зачіски та гардеробу, бо телеведуча коли навіть просто їздить у справах, одягається стильно та модно. А також вона часто змінює свою зачіску. Тому, днями Леся Нікітюк виклала у сторіс фото, де було дуже помітно, що дівчина зробила нову стрижку каскад та рівний чубчик, який дуже модний у 2023 році.

Ведуча завжди носила чубчик, але він був нерівний, а розходився по боках. Така зачіска є дуже трендовою останні роки 4, тому Лесі це дуже сподобалось і на зміни вона не наважувалась. А зараз, напередодні весни, Нікітюк таки вирішила піддатися змінам.

Нова стрижка Лесі Нікітюк

Також, варто сказати, що якщо з довжиною волосся та різними стрижками Леся експериментує, то от з кольором волосся – ніколи. Здається зірка Нового каналу все життя фарбується лише у блонд, та ще й завжди одного відтінку. І це можна вважати деякою родзинкою у стилі та образі теледіви.

Тож, Леся знову задає тренди на весну 2023 року, і дівчата, які також хочуть змінити зачіску, або оновити чубчик чи зробити каскад на довгому або короткому волоссі – можуть сміливо ризикувати, оскільки це точно буде модно та цікаво. До того ж вже налагодилась ситуація зі світлом, тому укладка волосся тепер є більш легким процесом для кожної українки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.