Настя Каменських замилувала ніжністю та показала, як готується до материнства: Потап на сьомому небі від щастя

Настя Каменських любить радувати прихильників новими домашніми знімками.

Цього разу співачка здійснила чергову мрію прихильників і показала як вона виглядає вранці.

За вікном ще темно і Настя Каменських позує на диванчику у затишній кімнаті з великою кількістю книжок. На колінах у зірки незмінний друг артистки білий песик породи бішон фрізе Мімі.

Песик живе з зіркою не один рік і вже встиг стати справжнім членом сім’ї, якого просто обожнює чоловік красуні Потап. Репер навіть був першим, хто побачив малюків, якими на початку осені порадувала біленька улюблениця своїх зіркових батьків.

На світлинах, якими поділилася Настя Каменських, песик спочатку сумний. Але поцілунок господині розбудив його. Схоже, адаптуватися до нових погодних умов йому складно.

Сама Настя позує без макіяжу і зі звичною для неї домашньою зачіскою. Вона переконує прихильників, що навіть зранку і без косметики має просто неперевершений вигляд.

Прихильники оцінили знімки, зауваживши, що Настя і Мімі дуже милі і просто красуні. Вони відмітили, що

Тим не менше, прихильники постійно цікавляться у насті каменських коли ж вони нарешті стануть батьками, адже знають про найбільшу мрію виконавиці. Щоправда пара поки не поспішає радувати прихильників такою новиною. І всю батьківську любов виливає на зіркового песика породи бішон фрізе Мімі.

Раніше настя каменських поділилася зворушливим відео, в якому анонсувала вихід нової композиції.

Також зірка поділилася і процесом створення чергового хіта української співачки.

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.