Дмитро Гордон змушує дітей працювати, а Оля Полякова забирає у доньки телефон: як зірки виховують своїх чад

У всіх батьків є свої погляди на виховання дітей. І зіркові не виняток.

Не всі методі виховання подобаються зірковим нащадкам, але батьки, схоже, вміють переконувати.

Так, Дмитро Гордон змушує дітей самостійно заробляти гроші. Телеведучий пояснює це тим, що діти повинні знати ціну грошам і мати в житті якусь справу.

На думку журналіста таким чином діти не виростуть мажорами. Це одне з найголовніших правил виховання у родині Дмитра Гордона.

Старші діти зіркового батька самі влаштовуються в житті і обирають те, що їм подобається. При цьому сам телеведучий зізнається, що готовий допомагати дітям реалізовуватися в житті, але до певної межі. Він зізнається, що одного разу припустився помилки, коли допоміг старшому синові тоді, коли, за словами телеведучого, хлопець був до цього не готовий.

Дмитро Гордон вважає себе суворим, але люблячим і справедливим батьком.

Не настільки жорстко, але не забуває про своїх дітей і королева ночі Оля Полякова. Вона, звісно, не змушує старшу доньку працювати, але користування телефоном та соцмережами обмежує.

При цьому вона перевіряє телефон старшої доньки і не дозволяє дівчинці проводити багато часу у соціальних мережах. Маша Полякова зізнається, що її це зачіпає, адже хочеться поспілкуватися з друзями. Дівчина зізнається, що приходить додому пізно і часу на посидіти в телефоні в неї не лишається.

Також дівчина розповіла, що змирилася з тим, що її зіркова мама любить викладати подробиці їхнього життя у мережу. Але при цьому потрапляє туди лише невелика його частина.

А от найбільше критики від прихильників дістається Анні Седоковій та парі Яни Рудковської та Євгена Плющенка.

Анну найчастіше критикують за її любов оголюватися у кліпах і провокативну поведінку. На що зіркова мама не звертає ніякої уваги. А от на закиди щодо того, що мало часу приділяє донькам, співачка пояснює, що доводиться багато працювати, адже виховує дітей сама.

Не оминули критикою і виховання сина фігуриста Євгена Плющенка та продюсерки Яни Рудковської. Найбільше зірковим батькам дісталося за те, що вони не дають синові насолоджуватися дитинством. У хлопчика в графіку фігурне катання, контракти з брендами одягу і зйомки у рекламі.

При цьому прихильники звертають увагу і на те, що батьки не завжди слідкують за зовнішністю сина, зауважуючи, що волосся лізе хлопчикові в очі.

Свої методи виховання має і лідер гурту “ТІК” Віктор Бронюк. Він зауважує, що змушує дітей регулярно писати звіти про навчання.

А от лідер “Другої Ріки” Валерій Харчишин ні до чого не змушує своїх трьох дітей. при цьому, як зізнається артист, за необхідності може і нагримати на нащадків. також одним з правил Валерія Харчишина є обов’язкове щоденне спілкування з дітьми. Артист зазначає, що завжди цікавиться як минув день у його дітей, чим займалися і взагалі як у них справи.

Валерій Харчишин
Валерій Харчишин

Діти Оксани Білозір виросли досить самостійними. І все через напружений концертний графік зіркової мами. За словами співачки, вони навчилися самі готувати, навчатися і робити хатні справи.

А от дядя Жора дозволяє дітям буквально все. Єдине чого він вимагає, так це, щоб дружина не дізналася про такі методи виховання чоловіка.

Такі от незвичні методи виховання обирають лї=для своїх нащадків українські зірки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.