Регіна Тодоренко показала сина і розповіла про добовий політ з малюком: історія вразить найдосвідченіших мам

Тодоренко обожнює мандрувати і з дитинства привчає сина до подорожей літаком.

Регіна Тодоренко відправилася у подорож з малолітнім сином і розповіла підписникам про досвід перельотів з дитиною

Сама ведуча шокована, скільки речей довелося з собою брати на відпочинок: серед одягу і предметів першої необхідності – візочки, дитячі іграшки та предмети гігієни.

Вже на борту літака ведуча показує, що дитина поводить себе спокійно, проте видно, що хлопчик помітно нервує. Для того, щоб син не панікував, Регіна дала йому в руки іграшку та намагається привернути увагу анімаційним роликом, який розповідає про правила безпеки під час перельоту.

Регіна скаржиться, що син не хоче засинати

Єдине на що скаржиться Тодоренко – це на те, що весь політ екіпаж змушує пасажирів не знімати маску. Що ж, такі правила під час пандемії. Можна без маски на борту знаходитися таким малим дітям, як син Регіни.

Також ведучій хотілося, щоб малий швидше заснув, адже вона й сама хотіла перепочити.

За словами Регіни летіти доведеться цілу добу.

Куди саме прямує мама з дитиною – не зрозуміло до кінця. А ось, в Аліни Топалової, брата чоловіка Регіни, яку ведуча тегнула у сторіз, є кілька підказок.

Аліна, яка активно веде свій блог в Інстраграмі, запропонувала відгадати, куди ця компанія мам летить відпочивати.

Аліна Топалова хоче заплутати підписників

Підписники припустили, що ймовірніше за все – це Мальдівські острови. Логічне припущення має місце, адже місцина – один з небагатьох курортів, який дозволяє перебувати туристам під час карантину.

Судячи з часу перельоту та обраної компанії, версія про Мальдіви стає більш реальною.

В принципі, в таку тривалу подорож Регіна може дозволити собі полетіти, адже вже має досвід планування відпочинку з малою дитиною.

Минулого року телеведуча розповідала, що коли відправилася з сином в Емірати, змушена була взяти з собою цілий арсенал ліків. Річ у тому, що діти погано реагують на зміну тиску, у них починаються проблеми з кишківником, а через сухе повітря літака – ще й зі шкірою.

Крім цього, незмінно супроводжував її відпочинок візочок та купа дитячих іграшок.

Влад Топалов, чоловік Регіни, тоді лишився вдома. Судячи з того, що ні на відео Тодоренко, ні у сторіз сестри його теж не було, співак лишився вдома у Москві.

Схожі статті