Регіна Тодоренко показала, як проходять сімейні зйомки з сином і Владом Топаловим: “Без сліз не обійшлось”

Регіна Тодоренко обожнює свою публіку та ділиться з ними найціннішими моментами із життя.

Популярна телеведуча тревел-шоу “Орел и Решка” та співачка Регіна Тодоренко не приховує, що їй подобається справляти враження і дивувати своїх прихильників. Всі вони люблять зірку за щирість і веселу вдачу. Цього року знаменитість навіть ризикнула взяти участь в шоу “Льодовиковий період”.

Але попри зйомки та тренування, Регіна завжди знаходить час для найрідніших людей в її житті. Відтак нещодавно зірка опублікувала світлину, де розповіла, як проходили сімейні зйомки.

Регіна Тодоренко опублікувала нову світлину на своїй сторінці в соціальній мережі
Регіна Тодоренко опублікувала нову світлину на своїй сторінці в соціальній мережі

Співачка зазначила, що всій родині вдалося побувати на одній сцені. Регіна навіть заспівала з чоловіком Владом Топаловим одну дуже популярну пісню. При цьому зірка зазначила, що неймовірне щастя спостерігати за тим, як дитина із захватом і захопленням дивиться на своїх батьків.

Однак не обійшлось без сліз, говорить Регіна. Малюк заплакав, коли мама і тато вийшли на сцену, а він залишився один у залі для глядачів. Але потім ці маленькі долоні аплодували, а ніжний голосок говорив, як любить маму і тата. Співачка зазначила, що це найбільша нагорода у її житті.

Нагадаємо, що напередодні співачка зважилась на кардинальні зміни у її житті, а результат здивував навіть саму зірку.

Регіна Тодоренко змінила колір волосся
Регіна Тодоренко змінила колір волосся

Телеведуча змінила образ, частково пофарбувавши волосся у рожевий колір. При цьому Регіна створила опитування для своїх прихильників, де запитала їх чи здатна співачка на кардинальні зміни, на що фоловери відповіли неоднозначно, після чого співачка показала протилежне, чим здивувала фоловерів.

В результаті Регіна опублікувала приголомшливе відео, де показує неймовірний новий образ, який їй, до речі, дуже личить.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.