Мазур та Падалко показали своїх дітей на святі Святого Миколая. Ведучі замилували мережу

Ведучі популярного телеканалу вирішили поділитися фотографіями дітей на честь свята Святого Миколая.

Популярні телеведучі Алла Мазур та Марічка Падалко вирішили показати, як зібралися зустрічати свято Миколая їх діти.

Син Мазур вдягнувся типово по-підлітковому. Хлопець вирішив обрати у цей день об’ємне худі та широкі штани. Сама ж Алла теж обрала просторий одяг. Жінка продовжує дивувати прихильників сміливістю стилю: Мазур, якій довелося подолати страшне онкологічне захворювання, вирішила не ховатися під перуками. Жінка зробила коротку стильну стрижку, а також пофарбувала волосся у холодний відтінок платинового блондина.

До речі, син Алли також став блондином. 12-річний Артем самостійно прийняв рішення про зміну стилю. Мазур була шокована.

Як розповіла ведуча, вона сперечалася з сином стосовно цього. Однак ведуча підкреслила, що просто щось забороняти підліткам – не працює. Тож зіркова мама спробувала переконати. Головним її аргументом було те, що фарба може зіпсувати волосся хлопця. Проте, Артем підготувався до дискусії. Він заявив, що його однолітки теж фарбують волосся та обираються більш яскраві кольори: рожевий, зелений. І, за його словами, ще ніхто своє волосся не втратив.

Мазур здалася.

А ось Марічка Падалко, вочевидь тримається традиційних цінностей, щодо дитячого стилю та краси. Видно, що її донька ще не почала експериментувати з волоссям. Дівчинка вдягнена у картату спідницю та пухнасту кофтинку. Доньці ведучої подобається позувати й вона на камеру демонструє свою пишну спідницю.

А ось, що не подобається дівчинці, так це мамина робота. Марічка й сама розповідала, що дитина скаржиться через те, що мало часу вони можуть проводити разом.

Відомо, що родина перехворіла на коронавірус.

Ведуча розповіла, що наприкінці липня її 13-річний син повернувся з болями в горлі з футбольних зборів у Вінниці. Пізніше на горло поскаржилася його сестра. За кілька днів вона почала сильно кашляти, і Марічка повезла її до найближчої клініки за містом. Діагностували обструктивний бронхіт, призначили інгаляції. Здали ПЛР-тест.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.