Потап показав місце сили і це не їхнє сімейне гніздо з Настею Каменських: з дому тікає на роботу

Потап показава місце сили та креативу, яке заряджає його енергією, при цьому похизувався неймовірним подарунком.

Популярний продюсер, музикант та законний чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко досить багато часу проводить у своїй творчій студії звукозапису “Mozgi Studios”. За багато років там було створено безліч хітів, які лунають до цих пір, а також саунд для фільмів і реклам. Тому не дивно, що це місце стало справжньою другою домівкою для відомого репера.

При цьому співак нічого не приховує від своїх прихильників і завжди розповідає все з перших вуст. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Потап поділився неймовірно красивим подарунком для студії від хорошого друга зірки Івана, який заснував @dom1_studio.

Потап публікував нову світлину у своїй соціальній мережі
Потап публікував нову світлину у своїй соціальній мережі

На світлині видно, що картина більша, ніж сам Потап, а на ній зображене усміхнене обличчя жінки з каплями води. Вона немов надихається новою енергією. Такий подарунок надзвичайно сильно сподобався Олексію, тому він не приховував свого захвату.

У підписі до публікації Потап додав, що його студія — це місце сили, креативу та мистецтва. При цьому співак подякував своєму другу за такий подарунок, зазначивши, що він буде заряджати команду Потапа.

У коментарях під публікацією прихильники Потапа також із захватом оцінили такий подарунок, про що відверто написали:

  • “Просто неймовірний подарунок! Заряджає енергією.”
  • “Шикарна робота.”
  • “Це дуже круто! Талановито.”

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.