Оля Полякова отримує задоволення в компанії молодого спортсмена: “Ти хочеш, щоб ми тут вдвох?”

Співачка Оля Полякова — одна з найбільш яскравих та епатажних зірок в українському шоу-бізнесі. Знаменитість знову змусила здивовану публіку говорити про себе.

Оля Полякова, відома українська співачка, акторка та телеведуча, відзначається не лише своїм талантом, а й зразковою фізичною формою. Своїм захопленням спортом та здоровим способом життя вона ділиться не тільки зі своїми шанувальниками, але й з родиною. Разом із дочкою Машею зірка активно займається тренуваннями, роблячи акцент на зміцнення здоров’я та підтримку ідеального зовнішнього вигляду.

Важливу роль у тренувальному процесі Олі та Маші відіграє їхній тренер Сергій Шеремета. Спортсмен відомий своїм професіоналізмом та індивідуальним підходом до кожного клієнта. Він співпрацює з багатьма зірками, допомагаючи їм досягати найкращих результатів у сфері фітнесу та здоров’я. При цьому Сергій підтвердив свій професіоналізм на власному прикладі, схуднувши на 20 кг.

Оля Полякова показала, як провела час в компанії привабливого спортсмена
Оля Полякова показала, як провела час в компанії привабливого спортсмена

Завдяки регулярним тренуванням та кваліфікованому супроводу Сергія Шеремети, Оля Полякова не лише підтримує чудову фізичну форму, але й надихає тисячі жінок на здоровий та активний спосіб життя. Співачка провела чергову трансляцію для своїх підписників, де поділилася ходом тренування та власними успіхами, а також підняла шанувальникам настрій своєю легкістю.

На початку запису зірка зі своїм тренером налаштовувала трансляцію. Кожен звертався до власної аудиторії, але спершу Сергій намагався під’єднатися до трансляції Олі, чим викликав нерозуміння з її боку:

“Ти хочеш, щоб ми тут вдвох?”, — вказуючи на екран свого смартфона запитала співачка у Шеремети

Також співачка зі здивуванням відзначила, що у тренера краща якість зображення в трансляції попри використання ними однакової моделі iPhone 15 Pro Max. На це Сергій дотепно пожартував, що в нього, на відміну від Олі, оригінальний пристрій.

Оля Полякова показала, як провела час в компанії привабливого спортсмена

Якщо ж говорити про стосунки поза тренувальним процесом, то у Шеремети та Полякової вони виключно дружні. Співачка знаходиться у щасливому шлюбі із Вадимом Буряковським, з яким цьогоріч вони святкують фарфорове весілля. Серце Сергія також зайняте, про що він розповів у сторіс поруч з кадрами із тренувань в компанії Олі Полякової.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.