Стегна понад 100 см: зірки 1+1, які пишаються своїми видними “персами” — Вітвіцька, Шовкопляс, Падалко

Жіноча краса не може залишити байдужою жодну людину. Вона викликає різні емоції, але завжди позитивного характеру. Тому Вітвіцька, Падалко та Шовкопляс залюбки хваляться власною неповторною красою.

Українське телебачення іноді нагадує модельне агентство. Тут і красені, здатні підкорити глядачок одним поглядом, і красуні, які вражають не лише вродою, але й розумом. Але й серед найпрекрасніших ведучих є справжні діаманти, які роками знаходяться в умовному рейтингу найкрасивіших телезірок на думку шанувальників. Найбільше серед них можна відзначити Нелю Шовкопляс, Соломію Вітвіцьку та Марічку Падалко.

Гордєєв милується щоранку

Неля Шовкопляс демонструє кожному, що plus size — це красиво. І зараз важко повірити, що перша поява ведучої на телеекранах включала навіть її критику! Але сьогодні шанувальники не можуть уявити своїх ранків без Нелі Шовкопляс та її колеги Єгора Гордєєва.

Ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс зі своєю сім'єю
Ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс зі своєю сім’єю

До слова, Нелю з її співведучим часто підозрювали у наявності романтичних стосунків. Але жодного разу припущення авдиторії не підтверджувались. Навіть у складні моменти в сім’ї Шовкопляс, коли вона була на межі розлучення. Проте цю кризу вдалося подолати.

Кожному Єгору по красуні

Чоловік Марічки Падалко є тезкою відомого телеведучого “Сніданку з 1+1”. Знайомство з Єгором Соболєвим стало для дівчини однією з найкращих подій у житті. Вже понад 15 років Марічка знаходиться в стосунках зі своїм коханим, а з 2010 року вони офіційно одружені.

Марічка Падалко зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим
Марічка Падалко зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим

Звісно ж, краса ведучої не могла залишити Єгора байдужим. Але також дівчина привабила колишнього депутата своєю харизмою, чудовим почуттям гумору та інтелектом. Свою красу Падалко підтримує завдяки здоровому способу життя, який включає регулярний спорт.

Красива зовні та всередині

Так, зовнішність важлива. Але без відповідного внутрішнього світу жодна краса не вартує нічого. Соломія Вітвіцька — не просто прекрасна дівчина, але й надзвичайно добра, щира, чуйна. Так, дівчина може спершу зацікавити й виключно розкішними формами. Але якщо дізнатися про неї більше, стає зрозуміло, що за зовнішністю ховається ще й чудова душа.

Соломія Вітвіцька зі своїм коханим Олексієм Ситайлом
Соломія Вітвіцька зі своїм коханим Олексієм Ситайлом

Хоча зі своєю красою Соломія могла підкорити практично будь-якого чоловіка, вона зовсім байдужа до фінансових та зовнішніх переваг, за якими не ховається нічого важливішого. А тому сьогодні дівчина знаходиться у стосунках з головою районного суду в Сумській області, який після 24 лютого відмовився від мантії та долучився до захисту нашої Батьківщини.

Схожі статті

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.