Ектор Хіменес-Браво показав красуню з екзотичним ім’ям, за якою дуже сумує: “Зараз вона далеко від мене”

Ектор Хіменес-Браво став дуже відомим кухарем в Україні та світі завдяки шоу "МастерШеф", де він є головним та незмінним суддею вже 10 років поспіль. За цей час він став справжньою зіркою.

Ектор дуже цікавий чоловік для українських жінок, оскільки він має колумбійське коріння, спочатку йому було важко адаптуватися в суто українському середовищі, але згодом він звик, почав вчити мову та тепер почувається досить вільно. Бо в Україні він живе вже більше 15-ти років і за цей час встиг оточити себе гарними людьми, які стали його друзями та близькими.

Е
Ектор Хіменес-Браво

Ектора завжди вважали дуже завидним холостяком, багато жінок мріють про знайомство з ним. Через популярність та своє вміння себе подати, Ектору дуже часто приписували романи з різними відомими жінками. Чоловікові було достатньо з’явитися лише на публіці з кимось і одразу ж всі думали, що це його дівчина.

Проте насправді в Ектора були проблеми з особистим життям, він довго не міг собі знайти ту саму дівчину, в яку зміг би закохатися. Хіменес-Браво навіть зареєструвався на сайті знайомств та багато ходив на побачення  і всі вони були дуже дивними. Та все ж таки цей мобільний додаток допоміг Ектору знайти своє кохання.

Зараз серце Ектора не вільне, там живе дівчина, яка стала для чоловіка дуже близькою людиною та зробила його насправді щасливим. Але чим вона займається чоловік не розповідає і навіть не збирається, лише показує її на фото. Насправді таємнича кохана не єдина жінка у серці Ектора, також він дуже любить тварин, а особливо своїх собак.

Так, днями Хіменес-Браво виклав сторіс, де показав свою маленьку собаку з екзотичним ім’ям Лупіта та розповів, як сильно він за нею сумує.

“Зараз вона дуже далеко від мене, я дуже сумую” – написав Ектор.

Сторіс Ектора

Собака живе з його мамою у Колумбії, саме тому Ектор не може бачити свою домашню улюбленицю, за якою неймовірно сумує.

Схожі статті

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Зробила пластику? Аліна Гросу засвітила зміни на носі: як він виглядав раніше та як зараз (ФОТО)

Аліну Гросу неодноразово підозрювали у тому, що вона зробила пластику після того, як повернулася з навчання у Москві. Але співачка стояла на своєму.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.