Святослав Вакарчук відгуляв весілля та показав неймовірної краси наречену: екс-дружину Лялю також запросили

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук майже не ділився деталями свого особистого життя з колишньою дружиною і Лялею Фонарьовою, але встиг засвітитися з нею на декількох заходах.

Колишня дружина Святослава Вакарчука Ляля Фонарьова половину свого життя прожила у тіні чоловіка. Зіркове подружжя вкрай рідко виходило в світ, тому їхні спільні фотографії — рідке явище. Що вже казати про спільні інтерв’ю, яких майже ніколи не було.

Святослав Вакарчук відгуляв весілля

Та коли мова йде про свята близьких друзів, пара демонструвала зовсім інший підхід. Так, Святослав Вакарчук та Ляля Фонарьова свого часу засвітилися на розкішному весіллі в Грузії, яке святкував член команди музиканта.

Святослав Вакарчук відгуляв весілля

Для торжества Святослав Вакарчук обрав класичний чорний костюм-двійку. А дружина музиканта доповнила свій елегантний образ розкішною мереживною шаллю. На кадрах пара виглядає дуже щасливою і здається, що їхньому шлюбу.

Нагадуємо, що 2021 року піар-відділ музичного гурту “Океан Ельзи” повідомив, що Святослав Вакарчук та Ляля Фонарьова розлучаються після двадцятирічних стосунків. Через декілька місяців стало відомо про появу у музиканта первістка. На той момент маленькому Івану Горбунову вже було 2 місяці.

Виконавця почали підозрювати у стосунках з продюсеркою Євгенією Яцутою. Головною підставою для підозр була вагітність зірки, яка за термінами співпадала з очікуванням Святослава Вакарчука на сина. Коли ж Євгенія вдруге потрапила у кадр з округлим животом журналісти повідомили, що у музиканта, імовірно, з’явиться друга дитина. Через декілька тижнів співак зізнався, що в нього народилася дочка Соломія. Про статус стосунків співака та продюсерки до сих пір нічого невідомо.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.