Катерина Репяхова показала фото з пологового будинку: подарує Віктору Павліку п’ятого малюка? (ФОТО)

Молода та досить відома українська блогерка Катерина Репяхова ніколи не приховує подробиць зі свого життя від підписників, проте інколи дуже інтригує та розповідає новини за мірою їх здійснення.

Відомо, що поштовхом до популярності Каті став її шлюб з народним артистом України Віктором Павліком, адже шлюб з відомим чоловіком, який набагато старший за неї, дуже сильно бентежив публіку і всім було цікаво, як же само виглядає молода обраниця Віктора. Тому, до дівчини завжди було прикуто багато уваги.

Родина Репяхової

Таким чином Катя стала популярною блогеркою, і нині за нею слідкує 162 тисячі людей, це не мало, тобто аудиторія у жінки широка, тому, звісно вони щодня чекають від Катерини новин з особистого життя. І дружина Павліка щиро розповідає про всі події зі свого життя.

Але засудження з приводу великої різниці у віці з чоловіком досі є зі сторони підписників, та Катя вже не звертає на це уваги. Адже вони справжня родина, яка виховує спільного сина Михайла, якому і мама і зірковий тато приділяють багато уваги. Катя навіть створила власний бренд одягу для сина та інших малюків, бо їй важливо одягати дитину в якісний одяг. Та чи замислюються вони про другу дитину, поки невідомо.

Катя біля пологового

Проте днями Репяхова показала фото на фоні пологового будинку “ADONIS”, але це не лише пологовий, це медичний центр з хірургії та діагностики. Тому, причиною цього може бути не лише вагітність дівчини.

Катя у лікарні

А от у наступних історіях Катя вже показала свій візит до медичного центру “Діла”, де вона скоріш за все здавала аналізи. Тож, можливо дівчина просто проходить медогляд запланований, а можливо щось не так з її здоров’ям. Та про це Репяхова поки що не розповіла, але вже витратила немаленьку суму грошей на своє обстеження. Тож, залишається лише чекати нових розповідей від дружини Павліка та слідкувати за її  сторіс.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.