Рокам непідвладна: мама Дана Балана у свій 65-й день народження, показала, як виглядає в мікро-сукні

Родина Дана Балана може похизуватися далеко не єдиною суперзіркою. Своїм успіхом виконавець частково зобов'язаний своїй матері, яка і ввела його в шоу-бізнес.

Вперше українська аудиторія познайомилася з матір’ю знаменитого молдавського виконавця Дана Балана за його участі у вокальному шоу “Голос країни”. Тоді Людмила Балан прийшла, щоб виконати українську народну пісню, яка зазвичай співається для молодят “Ой горіла сосна палала”. Тоді ж глядачі відмітили, що жінка неймовірно схожа з Тіною Кароль і вирішили, що це може бути знак долі. Мовляв, Дан може обрати жінку, яка схожа на його матір.

Мама Дана Балана Людмила готується оженити сина на Тіні Кароль
Мама Дана Балана показала, як виглядає в мікро-сукні

Але Людмила виявилася не такою любителькою піару, як її спадкоємець, а тому одразу ж дала зрозуміти в інтерв’ю з Катериною Осадчою, що Тіна Кароль не має жодного зв’язку з її родиною і навряд колись стане її невісткою.

Мама Дана Балана показала, як виглядає в мікро-сукні

На відміну від українців громадяни Молдови знайомі з прекрасною Людмилою набагато ближче. 65-річна красуня має величезний досвід роботи на телебаченні, свого часу допомогла розвиватися у цій сфері сину, і не залишила дочку Санду осторонь.

Тому за нею активно слідкують і в соцмережах. Нещодавно жінка відсвяткувала свій 65-й день народження і оприлюднила на особистій сторінці в Instagram свіжий знімок, на якому постала у короткі сукні з букетом в руках. У дописі до фотографії жінка подякувала усіх за привітання.

У коментарях користувачі продовжували вітати знаменитість.

Неможливо не звернути увагу на те, як майстерно пані Людмила справляється за процесом старіння та досі демонструє неймовірно молоді ноги, підтягнути фігуру, а також вилучає щастя та радість. Безсумнівно телезірка не просто так стала улюбленицею багатьох, а буквально підкорила їхні серця своєю доброзичливістю.

Нагадуємо, що після 24 лютого Людмила балон неодноразово говорила про свою позицію, а також намагалася усіма силами підтримати українців. За це користувачі мережі активно дякували жінці за її небайдужість. Як з’ясувалося пізніше, її син Дан своїми очима побачив усе те, що відбувалося на той момент в Києві, адже декілька тижнів намагався покинути Україну.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.