Катя Репяхова показала, як Віктор Павлік у гримерці займається пенсіонерськими справами: шиє речі власноруч

Віктор Павлік народний артист України, який вже багато років підкорює серця жінок та чіпляє українців своїми піснями. Адже у нього цікавий репертуар, який легко запам'ятати.

Віктор Павлік вже багато чого пережив у цьому світі, оскільки його життєвий досвід насичений. До того ж його кар’єра також змогла подарувати йому неймовірну кількість яскравих моментів, а також досвід, який важко навіть оцінити. Здається, що у своєму житті Віктор навчився робити все самотужки.

Віктор з Катериною

Попри те, що він жив разом з дружиною протягом багатьох років, він часто був відсутній вдома, тому багато дрібних речей йому доводилось робити самостійно. І взагалі, оскільки чоловік ріс в іншому вимірі, то він виріс взагалі дуже хазяйновитим. Тож, прибрати, щось приготувати, відремонтувати, зашити чи щось для Павліка взагалі не є складністю, оскільки він не соромиться жодної роботи.

Так, днями його молода дружина Катерина Репяхова поїхала разом з чоловіком на його сольні концерти та показала, як він сам собі зашиває речі, що порвав. Звичайно, його дружина могла б це зробити, але Павлік сам вирішив зашити собі речі. І Катерина продемонструвала який її чоловік майстер на всі руки, та ще й хазяйновитий.

І насправді для чоловіка мати такі якості неймовірно цінно, адже чомусь всі вони звикають до того, що жінки роблять все за них. І в цьому є провина дівчат, оскільки всі спочатку хочуть здатися неймовірними хазяйками, а потім їх не влаштовує, що чоловіки ліниві й не хочуть допомагати.

Віктор Павлік шиє свої речі

Тому, поведінка Віктора Франковича є досить показовою, адже він бере на себе відповідальність за всі свої дії та не боїться роботи. Звичайно, хтось міг би сказати, що він займається жіночою справою, але це все застарілі стереотипи, за якими, на жаль, все ще живуть багато людей в нашій сучасній реальності.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.