Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк показала свій раціон: “дієтичний” торт розміром з планету

Христина Горняк стала досить відомою завдяки шлюбу з популярним українським телеведучим і шоуменом Володимиром Остапчуком, який і зробив з неї цікаву блогерку.

Христина завжди була успішною жінкою і не потребувала окремої фінансової чи моральної підтримки, оскільки жінка майже все своє життя будувала кар’єру нотаріуса. А, як відомо, ця ніша є достатньо конкурентною, адже компаній багато, але гарних спеціалістів, на яких можна буде покластися не так вже й багато. Тому жінка була і залишається дуже успішною у своїй ніші.

Христина Горняк
Христина Горняк

Кожна жінка попри свою популярність чи непопулярність хоче виглядати неймовірно. Саме тому ми всі ходимо до косметологів, обираємо якісну косметику й доглядаємо за собою, за волоссям, нігтями, фігурою й за своїм здоров’ям, адже без нього вся краса буде марною.

Тож, Горняк жінка дуже красива й вона дуже ретельно за собою доглядає. Христина займається спортом і танцями. Вона регулярно відвідує косметолога, а також користується якісною косметикою.

Та й звісно, раціон також є дуже важливою складовою для гарного стану шкіри, волосся й нігтів. Тому, дівчина достатньо гарно балансує свій раціон, вона намагається їсти якісну й здорову їжу, а також пити вітаміни, які є необхідними для жіночого організму.

Але інколи всі жінки можуть собі дозволити з’їсти щось смачне та калорійне. Так, наприклад, днями жінка показала, як вона їсть великий шматок торта. І на цьому ж фото Христина жартівливо написала:

“Хто питав яка в мене дієта? Ось така! Особливо коли тепер я безалкогольна малишка”.

Дієта Горняк
Дієта Горняк

До речі випити горняк завжди любила, але зараз вона має певні проблеми зі здоров’ям. Та всіх подробиць вона поки що не відкриває, обіцяє розповіси тоді, коли дізнається що саме з нею.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.