Леся Нікітюк ледь не поцілувала нового ведучого “Хто зверху?” Богдана Буше – на зніманнях вирують пристрасті

Не так давно публіка дізналася, хто став новим ведучим "Хто зверху?" й замінив Сергія Притулу, а тепер прихильники побачили, які пристрасті вирують на знімальному майданчику.

Телеведучий Слава Дьомін, який став учасником шоу чоловічої команди, відкрив завісу цікавих деталей зі знімань й, навіть, зміг поставити питання Лесі Іванівні. Однак спершу вирішив показати досить пікантну світлину, яка залишила багато питань у глядачів та прихильників зірок.

Леся Нікітюк ледь не поцілувала нового ведучого Хто зверху? Богдана Буше

У своєму Instagram Слава показав фото, де Нікітюк ледь не поцілувала нового колегу по роботі Богдана Буше, адже здавалося, що ось-ось вона доторкнеться до губ чоловіка. Проте далі Дьомін опублікував відповіді на запитання, які задав Лесі й одним з них було, чи змогла б вона закрутити роман з Богданом.

“Який відсоток того, що ти замутиш з Богданом? Мінус 30%”, – відповіла Нікітюк.

Леся Нікітюк відповіла на запитання Слави Дьоміна

Таким чином, зірка хотіла відвести підозри та всі чутки про службовий роман на Новому каналі, однак бачимо, що Богдан по зовнішнім параметрам досить імпонує Лесі, тому виключати теорію про наявну симпатію ми не можемо.

Нагадаємо, що телеканал СТБ натякнув на те, що бажає бачити цю знаменитість в ролі головної холостячки 3 сезону, однак сама Нікітюк не поспішає приймати цю пропозицію, ба більше, на питання від Дьоміна, хто піде швидше на шоу – вона чи Богдан, відповіла, що Богдан.

“Хто з вас першим піде на Холостяк: ти чи Богдан? Богдан”, – зазначила Леся.

Сам Дьомін колись відкрив секрет, хто б міг приборкати серце білявої красуні, адже вияснилося, що її приваблюють мужні, сильні, хоробрі чоловіки зі Збройних сил України, адже захоплюється ними та їхньою безстрашною роботою.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.