Синій смокі-айс і картуз у стилі бойфренд: Тіна Кароль показала, яку мала зовнішність і стиль у молодості

Відома українська співачка Тіна Кароль завжди дуже цікавила українську публіку, адже вона вміє себе правильно подати і отримує купу компліментів.

Кароль все своє життя намагалась бути гідною людиною, яка має добре серце, душу, любов, бо всього живого та до всього що її оточує. Можливо з першого погляду співачка здається надмірною, впевненою в собі та закритою, але все залежить від ситуації та від того, хто стоїть перед нею. Тіна легко йде на контакт, але складно відкривається людям. Саме тому мало хто знає, що яка вона насправді.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Звичайно всі ми у юні роки зовсім не такі, якими виростаємо потім, адже у нас немає гарного та успішного оточення, ми лише мріємо, ростемо всі в одних умовах. Тому відрізняється все, і погляд на життя і зовнішність.

Як відомо, Тіна слідкує за собою дуже ретельно, співачка займається йогою, відвідує спортзал іноді та правильно харчується. А все це є складовими здорового та красивого вигляду, адже коли всередині порядок, то він буде проявлятися й зовні. Кароль раніше завжди мала проблеми з зайвою вагою, але зараз співачка знаходиться в ідеальній формі.

Також у молодості артистка полюбляла досить яскраве вбрання та макіяжі. Було модно користуватися різнокольоровими тінями для повік, а також блесками для губ з мерехтінням. Хтось полюбляв яскраві, а хтось навпаки прозорі, але щоб блищали. Так і Кароль потрапила в цей період і мала іноді досить дивні макіяжі.

Днями у мережі з’явилась фотокартка, де співачка нафарбувати очі синім, і це у стилі смокі-айс, а також на її губах видно блиск, тобто, все згідно моді тих часів. Але насправді зараз це виглядає досить дивно. І цей макіяж на Тіні можна побачити у кліпі “Подвійний рай”.

Кароль з синім смокі-Айс

Зараз для артистки це приємні спогади, і навіть трошки смішні, адже дивитися на себе у минулому досить цікава справа.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.