Дружина Григорія Решетніка Христина показала пишні щоки, які від’їла в гостях у мами: “Пройшло 3 дні”

Христина Решетнік відома багатодітна матуся України, а також дружина незмінного ведучого шоу "Холостяк" Григорія Решетніка.

Христина завжди виходить у світ в неймовірних образах і вміє вражати своєю красотою, адже навіть після народження третьої дитини жінка не втратила бажання бути стрункою та привабливою. І в першу чергу для себе, вже потім для зіркового чоловіка та інших.

Христина Решетнік поділилась секретом видалення волосся
Христина Решетнік

Дружина Григорія є не лише його особистим менеджером, а ще й популярною блогеркою. За нею слідкує величезна аудиторія. Зокрема це мами, адже у цій ролі Христина має досить великий досвід та може дати гарні поради. А оскільки вона ще й дуже щира та відкрита, то питань до неї дуже багато.

Не секрет, що більшість часу Христина проводить з синами, адже їх треба виховувати й контролювати. Так, буває дуже складно, адже у кожного хлопця є свій характер та свої амбіції. Проте дружині Григорія вдається виховувати синів так, що родина для них на першому місці. Бо саме там вони вільні та можуть сміливо висловлювати свою думку та казати про свої проблеми і не боятися засудження.

Діти родини Решетнік ще дуже полюбляють їздити у гості до дідуся та бабусі, бо саме там вони можуть відпочити на свіжому повітрі, поїсти натуральних фруктів, домашніх і не тільки. Адже бути у бабусі з дідусем, це ще й означає смакувати бабусиною їжею, від якої легко набрати вагу. Але це присутнє майже в кожній родині.

Так, днями Христина показала кумедна фото з пишними щічками. На фото бути її сини Ваня та Діма і вона сама.

Кумедне фото Христини з синами
Кумедне фото Христини з синами

Звісно, жінку просто не впізнали, але фото вона підписала так: “Пройшло три дні, як я у мами”. Але це був лише жарт, оскільки Решетнік використала лише новий і цікавий фільтр для фото, який робить такий ефект пухлих щічок.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.