Королева Летиція, Софі Трюдо, Джилл Байден, Олена Зеленська в українських вишиванках: стиль перших леді світу

Після початку повномасштабної війни не тільки українці по-іншому подивилися на вишиванку, але і увесь світ. Як виглядають найелегантніші образи з використанням вишитої сорочки, які демонструють знамениті леді?

Безумовно українські вишиванки завжди користувалися неабиякою популярністю. Добре виконана сорочка може коштувати неймовірних грошей, адже вимагає кропіткої роботи та елегантного смаку. Кожного року вітчизняні зірки одягають свої найкращі вишиванки, щоб показати світові, якою може бути культура України, і зокрема її мода.

А після початку повномасштабної війни велика кількість знаменитих жінок по всьому світу почали використовувати даний предмет гардеробу у своїх образах, зокрема перші леді.

Олена Зеленська

Олена Зеленська ніжно тримала за руку Володимира Зеленського та зізналася, як часто бачить чоловіка
Стиль перших леді світу

Олена Зеленська зробила вишиванку своїм постійним елементом в образах. За стилем дружини Володимира Зеленського активно слідкують журналісти і, окрім промов та діяльності, активно обговорюють її гардероб. Перша леді України обирає для себе сорочки з доволі обережними вишивками білого або пастельних кольорів, які не кидаються в очі і допомагають їй скомпонувати ідеальну комбінацію.

Ці образи вона зазвичай доповнює стриманими Брюками або спідницями та туфлями на підборах.

Софі Трюдо

Стиль перших леді світу

Для свого виходу в люди Софі Трюдо обрала поєднання білого та блакитного, що неабияк підкреслило її природню вроду. Вишита сукня одразу ж потрапила у журнали та широко обговорювалася в пресі.

Примітно, що образ доповнив комір, який характерний для звичайних сорочок, які використовуються в офіційному стилі.

Королева Летиція

Стиль перших леді світу

Королева Летиція обрала більш яскравий та фактурний формат. Вишивку на сорочці королеви Іспанії можна помітити не тільки на рукавах та грудях, але й навіть на манжетах. Образ доповнили чорні брюки та широкий лаковий пояс.

Джилл Байден

Стиль перших леді світу

Джилл Байден вдало поєднала вишиванку з чорними штанями, адже нитки для візерунків виробник сорочки обрав темного кольору. Вийшло неймовірно!

Кейт Мідлтон

Стиль перших леді світу

Кейт Міддлтон також обрала чорно-білий формат, який вигідно підкреслив її красу, а також зробив її образ не важким та не обтяжував його верхню частину.

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.