47-річна Наталія Могилевська показалася без макіяжу на відпочинку в Одесі: миттєво помолодшала на 10 років

47-річна українська співачка Наталія Могилевська показалася публіці зовсім без макіяжу та вразила доглянутою шкірою обличчя після скількох років на сцені та активного медійного життя.

Простота улюблених знаменитостей вражає українську аудиторію більше, аніж пафос, показ великих статків та дорогих брендових речей. Артистка Наталія Могилевська обожнює мінімалізм в стилі одягу, в побуті та не боїться його демонструвати користувачам соціальних мереж.

Нещодавно Наталія показала свою кухню в заміському будинку біля Дніпра, де прихильники запевняють, що артистка дотримується стильного, але водночас простого ремонту у власній оселі. Все мінімалістично, але зі смаком: дерев’яна підлога, бежеві шафи та вся необхідна побутова техніка.

Наталя Могилевська опинилась в обіймах Гордона
Кухня Наталії Могилевської

Однак не тільки, де живе улюблена співачка цікавить її відданих фанів. Цього разу відома музична виконавиця повідомила про відпочинок в сонячній Одесі, в рідній Україні, а не на закордонних пляжах. Зірка ранковим зверненням вирішила поспілкуватися з підписниками й вийшла в сторіз майже без макіяжу.

Співачка досить щаслива від відпочинку, усміхнена та дещо помолоділа в білому халаті подякувала Одесі за незабутні враження, теплі приймання, приємні зустрічі та два спектаклі, які для неї не тільки робота, а й спосіб перемкнути увагу від усього негативу.

Наталія Могилевська показалася без макіяжу на відпочинку в Одесі

Додала, не дивлячись на те, що в морі купатися не можна, все одно отримала релакс та пам’ятний відпочинок. Знаменитість показала, що без макіяжу може виглядати симпатичною, молодою не на свій вік, чим наштовхнула жінок не боятися власної природної краси та як важливо правильно доглядати за собою.

“Дякую за відпочинок прекрасному цьому місту і місцю”, – подякувала Могилевська.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.