У ванній лінолеум, а продукти в коробках: дружина Романа Сасанчина Іванна показала їхню квартиру на Київщині

Дружина переможця вокального проєкту "Голос країни" Романа Сасанчина Іванна показала підписникам, як зараз виглядає квартира, в якій вони живуть.

Як відомо, після перемоги у вокальному шоу Роман отримав квартиру у передмісті Києва. На той момент будинок ще знаходився на стадії будівництва. І тим не менш, музикант вже міг будувати плани на свою нерухомість.

Дружина Романа Сасанчина Іванна показала їхню квартиру

Спочатку пара хотіла продати житло. Іванна зізналася, що її чоловік робить ремонт з метою подальшого продажу квартири. Пара мріяла купити іншу, вочевидь у столиці. Але молодих людей були порушені війною. Звісно, після 24 лютого було зовсім не до житлових питання.

Дружина Романа Сасанчина Іванна показала їхню квартиру

Спочатку дівчина евакуювалася до Польщі, а після повернення до України продовжувала жити в Тернополі. І лише декілька місяців тому блогерка зізналася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що вони з Романом та дочкою переїжджають до Києва. Як з’ясувалося, жити вони вирішили у виграній квартирі.

Дружина Романа Сасанчина Іванна показала їхню квартиру

На даний момент в ній відремонтовано лише одна кімната. Це спальня зіркової пари. Однак, Іванна зізнається, що поки вони задоволені, і їм всього вистачає і вони будуть продовжувати створювати власний простір для майбутнього життя.

Наприклад, у тимчасовому санвузлі зіркової пари на даний момент лежить лінолеум для того, щоб було там було комфортніше перебувати. Кухні у родини поки що немає. Холодильник та тумбочки їм заміняють коробки, де усі продукти накриті. Блогерка готує на столі, на якому також поставлена маленька електрична плитка. Іванна зізнається, що готує одразу на декілька днів, тому зараз вона не може поскаржитися на відсутність комфорту під час цього процесу.

Маленька донечка співака та його дружини на даний момент проживає з ними в одній кімнаті. Іванна показала, як дівчинка лежить у дитячому візку під заспокійливу музику. Як пояснила Іванна, вона включила її для того, аби Елізабет не чула ремонту, яким займаються сусіди.

Також блогерка заявила, що через деякий час вони матимуть змогу переїхати на орендовану квартиру, щоб продовжити ремонт у власній.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.