Алла Пугачова показала, як виглядає зараз після всіх пластичних змін – росіяни засипають хейтом (ФОТО)

Алла Пугачова – знаменита російська та радянська співачка, кіноакторка та телеведуча, яка підтримала український народ у війні з росією та виїхала з чоловіком Максимом Галкіним жити до Ізраїлю.

Жителі російської федерації обурені вчинком зіркового подружжя, адже Максим Галкін вже неодноразово допомагав українському люду коштами та виступав проти дій російського правлінця.

Максим Галкін, який підтримував українців, ошелешив мережу зізнанням про батьківщину
Алла Пугачова та Максим Галкін

Нова світлина відомої Примадонни російської сцени викликала велику кількість негативних коментарів й, судячи зі слів, більшість негативу пише саме народ російської федерації. Фан-сторінка артистки оприлюднила світлину Алли Пугачової в профіль, де можна розгледіти детальніше зовнішній вигляд знаменитості та стан її шкіри у 74 роки. Ось, що пишуть користувачі соціальної мережі Instagram:

“Навіщо ви так змінили себе до невпізнаваності? Немає нічого спільного з рисами обличчя в молодості.
Ну фотошоп конкретний.
Була колись великою жінкою, а тепер Барбі, яка зрадила Батьківщину.
Раніше була кращою”.

Втім, знайшли й ті, хто став на захист російської артистки, мовляв, на свої 74 роки Алла Борисівна виглядає доглянуто та розкішно, тому намагається робити все, щоб не втратити своєї унікальності. На зірці помічаємо чорні протисонцеві окуляри, стриманий ніжний макіяж та дещо коротку зачіску у своєму звичному білявому кольорі волосся.

Нагадаємо, що Аллу Пугачову та Максима Галкіна помітили на виступі Сердючки в Юрмалі на фестивалі Лайми Вайкуле, що був присвячений українцям. Вони сиділи поруч з артистом Андрієм Макаревичем, чия дружина зняла відео, яке потрапило до Мережі.

Виступ Андрія Данилка сподобався зірковому подружжю, адже ті посміхалися та активно щось обговорювали. Звичайно цей факт теж неабияк обурив росіян. Більшість почали писати, що Пугачова остаточно “відреклася” від росії.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.