Реакція першої леді на залицяння жінок до Володимира Зеленського стала мемом: ТОП-5 ревнивих поглядів Олени

Особливе задоволення українцям приносить спостереження за Володимиром Зеленським та першою леді Оленою Зеленською, коли обидвом доводиться взаємодіяти с протилежною статтю.

Час від часу Володимир Олександрович та Олена Володимирівна не можуть стримати свою міміку та видають власні емоції під час доволі неочікуваних моментів. Так, особливо часто першу леді люблять спіймати на ревнивих поглядах.

Зустріч Володимира Зеленського з прем’єр-міністром Данії

Зустріч Володимира Зеленського з прем’єр-міністром Данії

Нещодавно президентське подружжя завітало з візитом у Данію, де відбулася безпосередньо їхня зустріч з прем’єр-міністром країни. Особливу увагу привернула реакція Олени Зеленської на обійми чоловіка з Метте Фредеріксен. Перша леді не стрималася та, окрім багатозначного погляду, подарувала коханому погладжування по спині.

Прекрасна Роберта

Реакція мережі на обійми Володимира Зеленського з Робертою

На зустрічі Володимира Олександровича з Європарламентом Олена Зеленська присутня не була. Однак, за його поведінкою слідкувала вся країна. Зокрема, багатьох зацікавив той факт, що Володимир Зеленський поцілувався з Робертою Матсолою. У зв’язку з цим в мережі одразу ж з’явилися меми з ревнивою реакцією Олени Олександрівни.

Ревнива сцена у Вільнюсі

Дуже смішний ролик із емоційною реакцією Олени було знято під час саміту НАТО у Вільнюсі. Після поцілунку Володимира Олександровича з дружиною Президента Литви – Діаною Непайте-Науседене камерам вдалося зафіксувати вражений вираз обличчя Зеленської. Але жінка не розгубилася, заявивши свої права на коханого погладжуванням його спини як вона це зробила з прем’єр-міністром Данії.

Пізніше стало ясно, що Олена так сильно засмутилася, що навіть не хотіла тримати чоловіка за руку, але він наполіг.

Володимир та Олена Зеленські у Вільнюсі

Красномовний погляд

Олена Зеленська красномовно дивиться на свого чоловіка

У соціальних мережах також доволі популярний ролик, на якому видно, як перша леді дивиться на свого чоловіка після його поцілунку з іншою жінкою в щоку.

Романтичне кіно

Якось у своєму інтерв’ю Олена Володимирівна не стримала себе та розповіла, що їй дуже важко бачити, як її чоловік цілує інших жінок, навіть якщо мова йде про кінематограф.

Вона зазначила, що, коли вперше побачила, як Володимир Зеленський цілується на знімальному майданчику з іншою жінкою, їй стало неприємно.

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.