Володимир Дантес йде по стопах Ольги Фреймут та дає уроки української мови: “Різновид лицемірства”

Український шоумен Володимир Дантес далеко не відстає від Ольги Фреймут, яка викладає сучасні уроки з української мови та етикету, а тому вирішив сам надати трактування одному з маловідомих слів.

Після початку повномасштабної війни в Україні наша мова набула нової сили та доказ того, що ми з сусідами не є “братськими” народами. Чимало сучасних українських зірок почали українізуватися та розмовляти виключно рідною мовою. Так, Володимир Дантес, який є родом з Харкова в побуті та в медійному просторі говорив російською, а тому змінити свій стиль розмови було непросто.

Володимир Дантес віддав свою Tesla волонтерам
Володимир Дантес

Однак з підтримкою прихильників чоловік не соромився своїх помилок в мовленні та з часом  перевів блоги в соціальних мережах на україномовний лад. Нещодавно співак вирішив внести до своєї сторінки в Instagram частинку корисного контенту, а тому надав трактування, що таке святенництво:

“Святенництво – різновид лицемірства”.

Володимир Дантес дає уроки української мови

Володимир Дантес підкреслив, що слово звучить досить цікаво, оскільки по назві не можна зрозуміти, що його розшифрування насправді в негативному контексті. Нова кохана артиста, бізнесвумен Даша Кацуріна активно веде свій блог теж українською мовою, утім, в побуті парі ще важко повністю позбутися російської.

Шоумен своїм почуттям гумору та комунікацією зміг знайти спільну мову з двома дітьми коханої Даші від попереднього шлюбу з Мішею Кацуріним, який наразі є чоловіком колишньої дружини Дантеса, співачки Наді Дорофєєвої.

Співак зізнався, що зміг відпустити минуле, покохати наново та пробачити всі образи колишній дружині Дорофєєвій, з якою його пов’язують 7 років офіційного подружнього життя.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.